Bygteam.dk

Træfiberplader pristjek

Er du på udkig efter træfiberplader? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HomeShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.208 kr. Det er 55 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 træfiberplader inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.208 kr.4x590x790 mmKøb
2.317 kr.3x610x1220 mmKøb
2.524 kr.3x610x1220 mmKøb
2.755 kr.3x610x1220 mmKøb
2.848 kr.3x610x1220 mmKøb
3.000 kr.3x610x1220 mmKøb
4.180 kr.3x610x1220 mmKøb
4.891 kr.3x610x1220 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig afgørende at vide, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Nogle byggecentre udbyder et stort sortiment af produkter, og øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot træfiberplader.
Du vil finde ulighed i prisen på billige træfiberplader hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have billige priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig sparring. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Derved bør du overveje at shoppe hos en webshop, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring træfiberplader.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man kende webshoppens betingelser.
Når du vil have produkterne nu og her eller bare ønsker at spare fragten, så kan du tænke over at køre materialerne personligt. Det er specielt muligt i de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og bekendte butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og derved har mange mulighed for at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. Som følge af det har man valget om at blive fri for fragten, og tilmed have varerne straks.
De gængse byggekæder køber varer fra diverse nichebutikker, med det formål at du så kan handle fra et bredt sortiment af træfiberplader online.

Nichewebshop

Mange niche webshops er opstartsfirmaer, som tit er dansk ejede, måske sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at købe træfiberplader online på deres webshop.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få billigere priser.
Diverse nichespecifikke netbutikker har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette bør du få ekstra nyttig vejledning fra ansatte der er eksperter i netop træfiberplader.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

træfiberplader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

træfiberplader harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

træfiberplader bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

træfiberplader silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. På grund af dette må du tit tage notits af vejrmeldingerne når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det mod forventning starter med at stå ned i stænger netop som du vil påbegynde det svære byggeprojekt.
2Du bør reflektere over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for bør fremskaffe assistance fra en fagmand til dele af projektet. Ifald du ønsker assistance fra en professionel kan du spare penge ved at at lede efter tilbud fra forskellige entreprenører.
3Du må ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdssko der hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
4Muligvis kan det blive fundamentalt at have de relevante byggematerialer klar før du kaster dig over eksekveringen. Du vil med fordel kunne notere en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt der er nødvendige, og derefter granske hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
5Forinden du går i gang med byggeriet kan det være højst meningsfuldt at sikre sig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Der viser sig ofte ubelejlige problematikker når det handler om svære byggeprojekter, og følgelig viser det sig meningsfuldt at man afsætter passende plads i handlingsplanen, så man kan føle sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
7Glem ikke at du kan hente offentligt tilskud til ombygninger. Det fås ifald projektet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at byggeriet påvirker planeten.
8Du må nødig gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være strategisk at du har grejet til rådighed inden du iværksætter arbejdet. Du må heller ikke glemme at inkludere de her udgifter i økonomien.
9Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til dele af projektet, specielt ved omfattende arbejdsopgaver. Omfangsrige opgaver stiller krav om flere mennesker. Dertil bliver det mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
10Der kan findes et stort udvalg af artikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Især YouTube er kilde til store mængder nyttig info, især hvis du leder på engelsk.
11I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være en fordel at gennemgå samtlige omkostninger, hvorefter man kan søge sig frem til den billigste pris på dem én efter én.
12Planlægning vedbliver at være vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du bør nedskrive en struktureret dagsorden, der dikterer hvilke opgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, og derudover en rækkefølge. Vær konkret i udarbejdelsen af strategien.
De mest populære byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er hamrende flot. Karakteren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er meget beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er utrolig flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

Masser af e-handler udlover i øjeblikket et hav af forskellige billige fragtløsninger til træfiberplader. En favorit iblandt mange er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor du kan afhente pakken når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo vældig uproblematisk, samt ofte endvidere den mest betalelige leveringsmetode.

Du kan lige så vel planlægge at bestille ordren til levering til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen bliver undertiden en sjat dyrere, men til gengæld ret så smertefri ved køb af træfiberplader online. Den mest betalelige leveringsmanér er unægtelig at du selv henter varerne, hvilket betinges af at du befinder dig i nærheden af online webshoppens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på træfiberplader kan i nogle tilfælde være vældig relevant ifald vi mangler produktet øjeblikkeligt, og af den grund er det faktisk fornuftigt at du undersøger leveringstiden på træfiberplader. En række internet outlets – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer online, men vær obs på at det er afhængig af at bestillingen køres igennem inden et fast klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen afsendt forinden lagermedarbejderne har fyraften.

Visse e-handler i Danmark præsterer portofri levering på træfiberplader online, men typisk er det under forudsætning af at man køber for en konkret pris. Som alternativ skal du udvælge den billigste fragtform, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop.

En lang række byggemarkedskæder tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig træfiberplader online men selv henter i butikken. Fx Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggecentrene yder fx klik-og-hent på træfiberplader i disse områder:

Nyborg, Højbjerg, Risskov, Holbæk, Hillerød, Frederiksberg, Kalundborg, Esbjerg, Silkeborg, Brøndby, Skive, Lystrup, Farum, Gentofte, Valby, Søborg, Sønderborg, Frederikssund, Glostrup, Frederiksværk, Dragør, Ikast, Varde, Nakskov, Haderslev, Ølstykke, Vallensbæk, København, Hedensted, Brabrand, Ishøj, Tårnby, Køge, Brønderslev, Hjørring, Albertslund, Helsingør, Jyllinge, Brønshøj, Struer, Haslev, Horsens, Rødovre, Vejle, Greve, Tilst, Herning, Roskilde, Rudersdal, Nørresundby, Taastrup, Allerød, Ringsted, Kolding, Slagelse, Svendborg, Herlev, Frederikshavn, Hørsholm, Aalborg, Viborg, Vordingborg, Vanløse, Hobro, Grenaa, Stenløse, Korsør, Odense, Birkerød, Ballerup, Lillerød, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Hvidovre, Rønne, Charlottenlund, Thisted, Gladsaxe, Middelfart, Næstved, Lyngby, Skanderborg, Værløse, Åbyhøj, Nærum, Virum, Fredericia, Aarhus, Odder, Hedehusene, Holstebro, Kokkedal, Aabenraa, og Randers, .

Afhentning for træfiberplader er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Amager) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i statistikkerne står det markant, at folk ofte leder efter bl.a. billig træfiberplader og køb træfiberplader. Man ser derudover tit netshoppere søge efter eksempelvis træfiberplader online, træfiberplader tilbud samt træfiberplader priser, foruden de velkendte byggekæder som 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Rabat på træfiberplader

Det er jo efterhånden ualmindeligt ukompliceret for folk at lave prissammenligning på billige træfiberplader online hos forskellige e-handler, og følgelig har langt de fleste online firmaer ikke kunne slippe for at nedsætte prisniveauet på træfiberplader betydeligt, og ydermere byde på portofri fragt.

Men det kan alligevel vise sig fordelagtigt at prøve nogle få internet firmaer efter tilbud og udsalg på træfiberplader online før du køber, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Man må blot være obs på, at hvis en webshop afhænder billige træfiberplader online til salg for en pris der anses for ekstraordinært beskeden, så kunne det mange gange være et bevis på en uærlig internet shop. Bestillinger med betalingskort er dog omsluttet af en forordning, hvilket dækker dig overfor uægte netshops.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afdrage regningen på træfiberplader over en længere periode. Dette fås ofte i specialiserede webshops, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Når man ser på søgedata er det klart, at folk ofte leder efter blandt andet træfiberplader online og billig træfiberplader. Man ser derudover jævnligt mennesker kigge efter bl.a. træfiberplader priser, køb træfiberplader samt træfiberplader tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg træfiberplader er 2208 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Alt som det skal være.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek folks betragtninger

Trustpilot fremskaffer nogle ønskværdige løsninger til at gennemgå forskellige nuværende forbrugeres oplevelser og derfor anbefaler vi, at du studerer netbutikkens anmeldelser forinden du bestiller billige træfiberplader online.

Facebook forærer dig på samme måde immervæk værdifulde genveje til at få en idé om online forretningens troværdighed. Her møder vi en række online selskaber i Danmark som tilbyder folk at aflevere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes burde benyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Inden nogen shopper billige træfiberplader online i en internet shop kunne de sådan set gennemlæse webshoppens betingelser, dog er det i reglen ikke videre spændende, især med de kendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

En anden mulighed kunne være at finde ud af om online butikken er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være en sikkerhed for at internet forretningen overholder de officielle regler, tillige med at online shoppen nu og da besigtiges af sagkyndige der har nøje kendskab til reglerne.

Dette er desuden en god genvej til at få bistand, hvis du møder udfordringer ved din ordre på træfiberplader. Ydermere rekommanderer vi at man er påpasselig med de vigtigste regler der kan influere på købet af træfiberplader online, som eksempelvis hvilken returret online forretningen bruger.

Her er det også relevant, at man til enhver tid opbevarer ens faktura, så man fremadrettet kan bevidne bestillingen af træfiberplader, ligegyldig om man har købt ved Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan eller Davidsen.

Lone Olsen gav 5 stjerner

Bestilte online

Rasmus Jensen gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Poul G gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Bente Jørgensen gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 tips til når du køber online
1Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være usædvanlig afgørende ifald vi har brug for varerne øjeblikkeligt, og af den grund er det særdeles meningsfuldt at vi besigtiger det forventede leveringstidspunkt på træfiberplader. Adskillige internet webshops stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer, men vær opmærksom på at det beroer på at ordren laves inden et fast tidspunkt.
2Den mest betalelige løsning kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men det betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online webshoppens bopæl. Den slags levering er selvfølgelig ret så bestemmende hvis du har brug for træfiberplader nu og her. Alternativt så præsterer flere shops på nettet portofri fragt, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der bestilles for et fastslået beløb.
3En masse internet firmaer frembyder i dag flere billige leveringsudgaver til træfiberplader. En yndling er i vore dage udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente de bestilte varer når der er tid til det. Metoden er jo ualmindeligt overkommelig, samt i mange tilfælde derudover den billigste fragttype.
4Vi går generelt ind for at finde ud af om internet virksomheden er medlem af e-mærket, grundet at det burde være et kendetegn for at online webshoppen accepterer den officielle danske lovgivning, tillige med at den ofte føres tilsyn med af fagmænd der har ekspertise inden for vilkårene på området. Inden nogen køber billige træfiberplader hos en e-handler burde man reelt gennemgå netbutikkens betingelser.
5Trustpilot tilbyder dig ret troværdige muligheder for at blive klogere på en række øvrige konsumenters ratings og derved er det en hjælp, at du efterforsker internet virksomhedens kritik inden du handler billige træfiberplader online. Facebook yder lignende ultra relevante chancer for at få indblik i e-forretningens popularitet.
6Før folk handler billige træfiberplader på en netbutik kunne man ideelt set bese butikkens betingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt. Desuden tilråder vi at kunden er på vagt for de væsentligste betingelser der kan have betydning for købet af billige træfiberplader online, som for eksempel den byttepolitik forretningen kører med.
7Nogle enkelte internet outlets yder gratis levering på træfiberplader, men typisk under forudsætning af at der indkøbes for en konkret sum. Desuden skal du foretrække den mest billige leveringsmanér, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted. Metoden bliver som oftest endda i høj grad let gængelig. Den mest billige fragtform er unægtelig at hente varerne selv.
8Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i en lov, hvilket passer på køberen overfor falske internet forhandlere. Alternativt kunne du bruge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil dække prisen over en længere periode.
9Det er jo yderst let for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige træfiberplader hos flere internet butikker i Danmark, og derved garanterer mange internet foretagender gratis fragt. Men det kan immervæk vise sig gavnligt at sammenholde enkelte internet handler efter billige priser inden du shopper, så man ikke er i tvivl om at opnå den skarpeste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk