Priser på Træflis » Spar op til 67 % [Pristjek af 31 webshops]

Træflis

Er du på udkig efter træflis?
 Vi har fundet 31 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er LHM.dk, som sælger 1000 liter for kun 680 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 liter træflis inkl. levering

Webshop Link Vurdering Pris
LHM.dk
680 kr.
Plantetorvet.dk
720 kr.
DavidsenShop.dk
725 kr.
Lundhede.com
760 kr.
GrusDirekte.dk
791 kr.
XL-Byg.dk
880 kr.
Byggecenter.dk
884 kr.
Plantorama.dk
918 kr.
10-4.dk
926 kr.
BygMax.dk
955 kr.
Wupti.com
995 kr.
Sandmanden.com
995 kr.
JemogFix.dk
995 kr.
Super-Grus.dk
1.033 kr.
Wals.dk
1.089 kr.
HaveHandel.dk
1.095 kr.
MaxiBag.dk
1.155 kr.
Linolie123.dk
1.158 kr.
Frishop.dk
1.170 kr.
BygHjemme.dk
1.170 kr.
Silvan.dk
1.198 kr.
MultiKoeb.dk
1.231 kr.
HaveGlad.dk
1.239 kr.
GodJord.dk
1.239 kr.
Stark.dk
1.297 kr.
Bauhaus.dk
1.299 kr.
GranitButikken.dk
1.340 kr.
DKFliser.dk
1.399 kr.
NetByggemarked.dk
1.738 kr.
JohannesFog.dk
1.850 kr.
FC-Beton.dk
2.040 kr.

Træflis har mange forskellige anvendelsesmuligheder, særligt blandt private haveejere. Du kan både købe grov og fin træflis, som blandt andet kan bruges i bede eller til ridehuse.

Derudover kan du også købe flis i form af barkflis, enten som grov eller fin flis, som du også med stor del kan lægge ud i havens bede.

Læs mere om flisens forskellige anvendelsesområder her, hvor vi også gennemgår, hvor du med fordel kan købe flisen henne, hvad det koster, og hvordan det bliver leveret.

Hvad kan jeg anvende træflis til?

Træflis har rigtig mange forskellige anvendelsesmuligheder. Fordi det blandt andet har en høj brændværdi, kan det for eksempel bruges til fyring, og det er faktisk en meget eftertragtet vare blandt varmeværkerne. Af samme årsag kan det med stor fordel også anvendes i gasgrillen til rygning. Det giver en rigtig god, røget smag til den grillede mad, som er blevet meget populært de seneste år.

Derudover kan du også bruge træflis til at lægge under din hæk, og derved slipper du for at slå græsset ind til kanterne. Det gør det desuden meget nemt at vedligeholde området omkring hækken. Der er særligt mange, der lægger træflis under deres bøgehæk, men du kan lægge det under stort set alle typer hæk.

Langt de fleste danske haveejere anskaffer sig dog træflis for at modvirke væksten af ukrudt. Træflis har nemlig en meget ukrudtshæmmende virkning, og du kan derfor med stor fordel lægge det som bunddække i dine bede. Det giver tilmed også et rigtigt flot udseende.

Ydermere slipper du for et stort vedligeholdelsesarbejde, hvis du anlægger flis i for eksempel din indkørsel, eller hvis du bruger det som underlag i din hønsegård eller i dit fuglebur. Det er især en stor fordel, hvis du har et større areal, som du ikke ønsker at bruge tid på at vedligeholde.

Du kan desuden også anvende træflis som faldunderlag, hvis du for eksempel har et gyngestativ eller et legestativ i haven. Det er også særligt benyttet på mange offentlige legepladser for at sikre et blødt underlag i tilfælde af fald.

Hvor køber jeg træflis?

Er du blevet inspireret af de mange forskellige anvendelsesmuligheder, som træflis har, er du sikkert også interesseret i at vide, hvor du kan købe træflisen henne.

Du kan både købe det hos en lokal forhandler, eller du kan købe det på nettet. Hvis du gerne vil sikre dig den bedste pris på flisen, kan du med fordel købe det online.

Det kan være en særlig stor fordel, hvis du skal bruge store mængder. Der er dog som regel også ganske gode tilbud at finde hos de fysiske butikker og de private forhandlere.

Køber du træflis hos en privatperson, og vælger du at hente det selv, kan du som regel få det til en rigtig god pris. Det kræver dog, at du har mulighed for at hente det i bil og med en trailer bagpå.

Derudover kan det som regel ikke betale sig at køre ret langt for at hente flisen, medmindre det er en meget billig pris, da der typisk er tale om små mængder.

Skal du bruge større mængder, kan du med fordel bestille det online, da du i så fald kan vælge at få det leveret til din adresse.

Hvor meget skal jeg betale for træflis?

Prisen på træflis er som regel angivet i en pris per kubikmeter flis, der typisk koster omkring 300 kroner. Du skal dog være klar over, at der kan være stor forskel på priserne afhængigt af de forskellige forhandlere.

Derfor kan det godt betale sig at undersøge markedet grundigt, hvis du vil finde den billigste pris.

Nogle forhandlere angiver i stedet for prisen i liter, og det er selvfølgelig noget, du skal være opmærksom på, inden du bestiller, så du ikke kommer til at bestille for meget eller for lidt.

Hvordan får jeg min træflis leveret?

Du kan enten vælge at få din træflis leveret, eller du kan vælge at hente den selv. Det kommer an på, hvor meget du skal bruge, og om du ønsker at spare dig selv for en masse besvær og tid.

Du bør dog være opmærksom på, at det som regel bedst kan betale sig at hente flisen selv, hvis du bor tæt på forhandleren, og du har adgang til en bil og en trailer. De fleste forhandlere tilbyder dog at hjælpe med at læsse traileren med træflisen uden beregning.

Bor du langt væk fra den nærmeste forhandler, har du ikke adgang til bil og trailer, eller skal du bruge meget store mængder, er det typisk smartest at få det leveret. Her kan du som regel vælge mellem følgende leveringsformer:

Levering i bigbags: Din træflis bliver leveret i en eller flere bigbags, som bliver læsset af i din indkørsel eller ved kantstenen.

Få din træflis i løs vægt tippet af: Du kan også vælge af få din træflis i løs vægt tippet af i din indkørsel eller ved kantstenen. Her vil det dog ligge i en stor bunke, modsat leveringen i bigbags, hvor flisen er samlet i en pose.

Aflæsning af træflis med grab: Din træflis kan leveres på et ønsket sted på din grund, og du slipper derfor for at have det liggende i indkørslen samt flytte det hen til det sted, hvor det skal ligge.

Derfor bør du anvende træflis

Der er rigtig mange fordele ved at anvende træflis i havens bede, og flere af dem har vi allerede været kort inde på. Her for du en kort gennemgang af nogle af de andre gode grunde til at anvende træflis i haven:

Forebyg eller slip af med ukrudt

En af de største fordele ved at lægge træflis i haven er, at det har en meget effektiv virkning mod ukrudt, og det er der rigtig mange haveejere, der sætter stor pris på. Det kan være svært at slippe af med alle former for ukrudt, men særligt skvalderkål kan være en af havejernes helt store udfordringer.

Det kan nemlig være meget svært at slippe af med igen, når det først er begyndt at dukke op. Derfor er det også bedre at forebygge mod ukrudt, og det kan du med stor fordel gøre ved at lægge et tykt lag træflis ud i bedet.

Har du allerede ukrudt i bedet, kan du også lægge træflis ud for at dræbe ukrudtet. Dette gør du ved at lægge et lag træflis ud på 10-12 centimeter, da det vil forhindre, at solens stråler kan komme ned i jorden og danne fotosyntese.

Skal jeg bruge barkflis eller træflis?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal bruge træflis eller barkflis i din have? Begge flistyper har sine forskellige fordele og ulemper, men overordnet set er de begge rigtig gode til haven og kan anvendes til mange forskellige formål.

Træflis har dog en meget bedre holdbarhed end barkflis, da det faktisk kan holde sig i 1-4 år længere end barkflis, inden det begynder at formulde. Omvendt er der mange, der ønsker flot bunddække i deres havebede, og i så fald bør du vælge den type flis, som du synes er pænest. Her vælger langt de fleste haveejere barkflis.

Sidst men ikke mindst er træflis et bedre valg, hvis du ikke ønsker at risikere, at dine planter i bedet bliver ramt af sygdomme fra flisen. Barkflis kan nemlig godt rammes af sygdom, hvis der for eksempel er sygdomskim eller skadedyr i flisen.

Det er dog meget sjældent, at dine planter bliver påvirket af eventuelle sygdomme i flisen, og du bør derfor ikke træffe dit valg udelukkende ud fra dette.

Hvad er ulemperne ved træflis?

På trods af de mange fordele og forskellige anvendelsesmuligheder ved træflis er der også en enkelt ulempe: Forholdet mellem kulstof og kvælstof i træflisen.

Forholdet mellem kulstof og kvælstof i træflisens råmateriale er som regel på mere end 100:1, og når flisen er blevet omsat, ligger forholdet på omtrent 12:1.

Det betyder overordnet set, at organismerne i jorden skal udskille kulstoffet i form af CO2 ved at udånde det. Hvis det ikke er en mulighed, er de nødsaget til at skaffe ekstra kvælstof. Dette kan du dog i nogen grad undgå, hvis du lægger flisen ovenpå jorden. På den måde vil det kun være det nederste lag flis, der har kontakt med jorden.

Kvalitetsforskel på flis

Inden du begynder at fremstille træflis selv, eller du går ud og køber den, så skal du være opmærksom på, at der er kvalitetsforskel på flisen alt afhængigt af, hvilke træer den kommer fra. Er flisen fremstillet af nåletræer, vil den nemlig indeholde harpiks, hvilket den ikke vil, hvis flisen i stedet er fremstillet af løvtræer.

Er der harpiks i flisen, vil det tage længere tid at omsætte træflisen, men der er tale om en relativt lille forskel, som de fleste ikke bemærker.

Hvordan producerer man træflis?

Træflis består af træspåner, som bliver produceret ved, at træet kommer ned i en flishugger, som hugger træet op i de små træspåner. Det er en rigtig god løsning, hvis du ønsker at udnytte dig af alt dit overskydende træ i stedet for at brænde det, som man tidligere gjorde.

Dermed får du også et flot bunddække til dine bede i haven, som samtidig også hæmmer væksten af ukrudt og stiller minimale krav til vedligeholdelse.

Men er træflis overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af flis…

 • Barkflis
 • Dækbark
 • Flis
 • Kakaoflis
 • Kakaoskaller
 • Pinjebark
 • Pyntebark
 • Træflis
 • Træflis via internet forhandlere

  Trustpilot fremskaffer rigtig tiltalende løsninger til at kortlægge forskellige eksisterende forbrugeres tanker med bestilling af træflis og derved er det prisværdigt, at du beser internet forretningens ratings forud for at du køber træflis online.

  Facebook giver dig tillige altid fordelagtige muligheder for at få indtryk af online shoppens troværdighed. Tilmed ses faktisk outlets på nettet som giver folk mulighed for at udfærdige en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde drages fordel af til at afveje tilfredsheden hos kunderne når det kommer til bestilling af træflis.

  Inden du bestiller træflis via internettet

  Forud for at folk køber træflis på en butik på nettet bør man de facto gennemløbe butikkens forretningsvilkår, det er dog gerne ikke videre spændende.

  En nem løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt internet forretningen er e-mærket, fordi det almindeligvis er et billede på at online butikken respekterer gældende dansk lovgivning, foruden at online forhandleren hyppigt revideres af jurister som forstår reglerne på området for salg af træflis via internettet.

  Dette er desuden en god mulighed for hjælpende service, for så vidt du møder problemer ved din shopping. Udover dette foreslåes det at man er obs på de væsentligste regler der kan håndhæves i forbindelse med købet.

  Fragt af træflis

  En masse online shops yder nu et stort udvalg af leveringsformer. Den billigste fragtløsning er dog selv at hente træflisen, men den løsning nødvendiggør at du lever med kort afstand til internet forhandlerens arbejdslager.

  Leveringsdygtigheden er jo ret så essentiel hvis vi mangler træflisen omgående, og af den grund er det ret afgørende at du gransker den estimerede leveringstid ved træflis – der dog forudsætter at handlen gemmenføres forud for et angivent tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varen fikset forinden pakkepersonalet får fri.

  Flere online forretninger lover levering uden betaling af træflis, men typisk er det så præmissen at der handles for en fastsat sum.

  Almindelige spørgsmål rundt om træflis:

 • Hvordan laver man træflis?
 • Hvor meget træflis?
 • Træflis hvor meget?
 • Hvor længe holder træflis?
 • Hvad er træflis?
 • Hvad vejer 1 m3 træflis?
 • Hvilken træflis er bedst?
 • Hvad er bedst træflis eller barkflis?
 • Træflis hvornår?
 • Hvad bruges træflis til?
 • Varerne der er fremvist i denne kategori blev automatisk udvalgt af hjemmesidens produktrobot. Robotten har effektivt kigget tusindvis af tilbud for at kunne fremvise dem der relaterer sig bedst til træflis, og som algoritmen af den grund estimerer at du vil kunne lide.

  Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har algoritmen samtidig medtaget søgeforespørgsler, som historikken viser at øvrige søgende normalt skriver i forbindelse med det, eksempelvis køb træflis eller træflis fjernvarme foruden formuleringer som træflis afhentning og køb træflis.

  Den data bruger robotten som yderligere inspiration til at vise de mest relevante tilbud. Det kan også ses at andre søgende søger efter træflis pris, træflis tilbud og træflis fjernvarme. Den her viden har robotten også benyttet til, at finde vej igennem mange hundredvis af varer.

  I øvrigt viser data, at søgefraserne træflis til hønsegård, træflis afhentning og træflis i bigbag er virkelig populære, og som følge heraf er de ligeledes indregnet af robot-søgeren på samme måde som søgeordene træflis tilbud, træflis afhentning og træflis pris. Vi håber inderligt at vi ikke skuffede dig med de listede varer, og at minimum ét af disse kunne bruges.

  Træflis bestilles via kendte e-shops, for eksempel Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

  Her ses de byer der oftest bestilles træflis til…

  Sjælland: Solrød Strand, Korsør, Fensmark, Ringsted, Kalundborg, Greve, Sorø, Køge, Slagelse, Nykøbing Falster, Skælskør, Tune, Maribo, Holbæk, Jyllinge, Haslev, Vordingborg, Nakskov, Herfølge, Nykøbing Sjælland, Næstved

  Nordjylland: Aalborg, Hirtshals, Nørresundby, Thisted, Hjørring, Svenstrup, Hobro, Hadsund, Frederikshavn, Brønderslev, Aabybro, Skagen, Nykøbing Mors, Aars, Støvring, Sæby, Nibe

  Syddanmark: Sønderborg, Nyborg, Grindsted, Munkebo, Esbjerg, Kerteminde, Kolding, Nordborg, Middelfart, Otterup, Haderslev, Ribe, Vojens, Aabenraa, Bramming, Vejen, Børkop, Ringe, Rødekro, Svendborg, Faaborg, Tønder, Fredericia, Billund, Odense, Assens, Varde

  Midtjylland: Lemvig, Odder, Lystrup, Beder, Holstebro, Hammel, Åbyhøj, Skanderborg, Tilst, Aarhus, Løsning, Hadsten, Viborg, Højbjerg, Brabrand, Skjern, Ikast, Løgten, Egå, Ry, Hørning, Kjellerup, Ringkøbing, Hinnerup, Horsens, Malling, Hornslet, Brande, Silkeborg, Struer, Hasselager, Vejle, Risskov, Skødstrup, Herning, Randers, Ebeltoft, Hedensted, Galten, Mårslet, Grenaa, Bjerringbro, Skive

  Hovedstaden: Hillerød, Brøndby, Herlev, Rødovre, Søborg, Lyngby, Værløse, Allerød, Høje Taastrup, Snekkersten, Helsingør, Hvidovre, Stenløse, Roskilde, Rudersdal, Ishøj, Virum, Smørumnedre, Gentofte, Helsinge, Tårnby, Hørsholm, Lillerød, Brønshøj, Dragør, Valby, Hedehusene, Gladsaxe, København, Hellebæk, Vallensbæk, Fredensborg, Humlebæk, Charlottenlund, Glostrup, Farum, Ølstykke, Espergærde, Slangerup, Måløv, Dyssegård, Hellerup, Rønne, Nivå, Taastrup, Nærum, Albertslund, Frederikssund, Kokkedal, Gilleleje, Frederiksværk, Frederiksberg, Holte, Vanløse, Hundested, Ballerup, Birkerød

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg træflis er 680 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Fremragende service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Denne side er finansieret af reklameindtægter. Vi har faste samarbejder med en række forretninger på nettet eftersom vi publicerer butikkernes produkter, og høster godtgørelse om en af de besøgende på vores hjemmeside laver en ordre.

  Anvisninger angående tilbud og forretninger på nettet værnes om nu og da, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for modifikationer der potentielt er foretaget efter at vi sidste gang opdaterede sidens data.