Bygteam.dk

Træflis pristjek

Er du på udkig efter træflis? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 1.849 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter træflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.849 kr.Sække med 2.500 literKøb
1.899 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.514 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.995 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.998 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.345 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Træflis har mange forskellige anvendelsesmuligheder, særligt blandt private haveejere. Du kan både købe grov og fin træflis, som blandt andet kan bruges i bede eller til ridehuse.

Derudover kan du også købe flis i form af barkflis, enten som grov eller fin flis, som du også med stor del kan lægge ud i havens bede.

Læs mere om flisens forskellige anvendelsesområder her, hvor vi også gennemgår, hvor du med fordel kan købe flisen henne, hvad det koster, og hvordan det bliver leveret.

Hvad kan jeg anvende træflis til?

Træflis har rigtig mange forskellige anvendelsesmuligheder. Fordi det blandt andet har en høj brændværdi, kan det for eksempel bruges til fyring, og det er faktisk en meget eftertragtet vare blandt varmeværkerne. Af samme årsag kan det med stor fordel også anvendes i gasgrillen til rygning. Det giver en rigtig god, røget smag til den grillede mad, som er blevet meget populært de seneste år.

Derudover kan du også bruge træflis til at lægge under din hæk, og derved slipper du for at slå græsset ind til kanterne. Det gør det desuden meget nemt at vedligeholde området omkring hækken. Der er særligt mange, der lægger træflis under deres bøgehæk, men du kan lægge det under stort set alle typer hæk.

Langt de fleste danske haveejere anskaffer sig dog træflis for at modvirke væksten af ukrudt. Træflis har nemlig en meget ukrudtshæmmende virkning, og du kan derfor med stor fordel lægge det som bunddække i dine bede. Det giver tilmed også et rigtigt flot udseende.

Ydermere slipper du for et stort vedligeholdelsesarbejde, hvis du anlægger flis i for eksempel din indkørsel, eller hvis du bruger det som underlag i din hønsegård eller i dit fuglebur. Det er især en stor fordel, hvis du har et større areal, som du ikke ønsker at bruge tid på at vedligeholde.

Du kan desuden også anvende træflis som faldunderlag, hvis du for eksempel har et gyngestativ eller et legestativ i haven. Det er også særligt benyttet på mange offentlige legepladser for at sikre et blødt underlag i tilfælde af fald.

Hvor køber jeg træflis?

Er du blevet inspireret af de mange forskellige anvendelsesmuligheder, som træflis har, er du sikkert også interesseret i at vide, hvor du kan købe træflisen henne.

Du kan både købe det hos en lokal forhandler, eller du kan købe det på nettet. Hvis du gerne vil sikre dig den bedste pris på flisen, kan du med fordel købe det online.

Det kan være en særlig stor fordel, hvis du skal bruge store mængder. Der er dog som regel også ganske gode tilbud at finde hos de fysiske butikker og de private forhandlere.

Køber du træflis hos en privatperson, og vælger du at hente det selv, kan du som regel få det til en rigtig god pris. Det kræver dog, at du har mulighed for at hente det i bil og med en trailer bagpå.

Derudover kan det som regel ikke betale sig at køre ret langt for at hente flisen, medmindre det er en meget billig pris, da der typisk er tale om små mængder.

Skal du bruge større mængder, kan du med fordel bestille det online, da du i så fald kan vælge at få det leveret til din adresse.

Hvor meget skal jeg betale for træflis?

Prisen på træflis er som regel angivet i en pris per kubikmeter flis, der typisk koster omkring 300 kroner. Du skal dog være klar over, at der kan være stor forskel på priserne afhængigt af de forskellige forhandlere.

Derfor kan det godt betale sig at undersøge markedet grundigt, hvis du vil finde den billigste pris.

Nogle forhandlere angiver i stedet for prisen i liter, og det er selvfølgelig noget, du skal være opmærksom på, inden du bestiller, så du ikke kommer til at bestille for meget eller for lidt.

Hvordan får jeg min træflis leveret?

Du kan enten vælge at få din træflis leveret, eller du kan vælge at hente den selv. Det kommer an på, hvor meget du skal bruge, og om du ønsker at spare dig selv for en masse besvær og tid.

Du bør dog være opmærksom på, at det som regel bedst kan betale sig at hente flisen selv, hvis du bor tæt på forhandleren, og du har adgang til en bil og en trailer. De fleste forhandlere tilbyder dog at hjælpe med at læsse traileren med træflisen uden beregning.

Bor du langt væk fra den nærmeste forhandler, har du ikke adgang til bil og trailer, eller skal du bruge meget store mængder, er det typisk smartest at få det leveret. Her kan du som regel vælge mellem følgende leveringsformer:

Levering i bigbags: Din træflis bliver leveret i en eller flere bigbags, som bliver læsset af i din indkørsel eller ved kantstenen.

Få din træflis i løs vægt tippet af: Du kan også vælge af få din træflis i løs vægt tippet af i din indkørsel eller ved kantstenen. Her vil det dog ligge i en stor bunke, modsat leveringen i bigbags, hvor flisen er samlet i en pose.

Aflæsning af træflis med grab: Din træflis kan leveres på et ønsket sted på din grund, og du slipper derfor for at have det liggende i indkørslen samt flytte det hen til det sted, hvor det skal ligge.

Derfor bør du anvende træflis

Der er rigtig mange fordele ved at anvende træflis i havens bede, og flere af dem har vi allerede været kort inde på. Her for du en kort gennemgang af nogle af de andre gode grunde til at anvende træflis i haven:

Forebyg eller slip af med ukrudt

En af de største fordele ved at lægge træflis i haven er, at det har en meget effektiv virkning mod ukrudt, og det er der rigtig mange haveejere, der sætter stor pris på. Det kan være svært at slippe af med alle former for ukrudt, men særligt skvalderkål kan være en af havejernes helt store udfordringer.

Det kan nemlig være meget svært at slippe af med igen, når det først er begyndt at dukke op. Derfor er det også bedre at forebygge mod ukrudt, og det kan du med stor fordel gøre ved at lægge et tykt lag træflis ud i bedet.

Har du allerede ukrudt i bedet, kan du også lægge træflis ud for at dræbe ukrudtet. Dette gør du ved at lægge et lag træflis ud på 10-12 centimeter, da det vil forhindre, at solens stråler kan komme ned i jorden og danne fotosyntese.

Skal jeg bruge barkflis eller træflis?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal bruge træflis eller barkflis i din have? Begge flistyper har sine forskellige fordele og ulemper, men overordnet set er de begge rigtig gode til haven og kan anvendes til mange forskellige formål.

Træflis har dog en meget bedre holdbarhed end barkflis, da det faktisk kan holde sig i 1-4 år længere end barkflis, inden det begynder at formulde. Omvendt er der mange, der ønsker flot bunddække i deres havebede, og i så fald bør du vælge den type flis, som du synes er pænest. Her vælger langt de fleste haveejere barkflis.

Sidst men ikke mindst er træflis et bedre valg, hvis du ikke ønsker at risikere, at dine planter i bedet bliver ramt af sygdomme fra flisen. Barkflis kan nemlig godt rammes af sygdom, hvis der for eksempel er sygdomskim eller skadedyr i flisen.

Det er dog meget sjældent, at dine planter bliver påvirket af eventuelle sygdomme i flisen, og du bør derfor ikke træffe dit valg udelukkende ud fra dette.

Hvad er ulemperne ved træflis?

På trods af de mange fordele og forskellige anvendelsesmuligheder ved træflis er der også en enkelt ulempe: Forholdet mellem kulstof og kvælstof i træflisen.

Forholdet mellem kulstof og kvælstof i træflisens råmateriale er som regel på mere end 100:1, og når flisen er blevet omsat, ligger forholdet på omtrent 12:1.

Det betyder overordnet set, at organismerne i jorden skal udskille kulstoffet i form af CO2 ved at udånde det. Hvis det ikke er en mulighed, er de nødsaget til at skaffe ekstra kvælstof. Dette kan du dog i nogen grad undgå, hvis du lægger flisen ovenpå jorden. På den måde vil det kun være det nederste lag flis, der har kontakt med jorden.

Kvalitetsforskel på flis

Inden du begynder at fremstille træflis selv, eller du går ud og køber den, så skal du være opmærksom på, at der er kvalitetsforskel på flisen alt afhængigt af, hvilke træer den kommer fra. Er flisen fremstillet af nåletræer, vil den nemlig indeholde harpiks, hvilket den ikke vil, hvis flisen i stedet er fremstillet af løvtræer.

Er der harpiks i flisen, vil det tage længere tid at omsætte træflisen, men der er tale om en relativt lille forskel, som de fleste ikke bemærker.

Hvordan producerer man træflis?

Træflis består af træspåner, som bliver produceret ved, at træet kommer ned i en flishugger, som hugger træet op i de små træspåner. Det er en rigtig god løsning, hvis du ønsker at udnytte dig af alt dit overskydende træ i stedet for at brænde det, som man tidligere gjorde.

Dermed får du også et flot bunddække til dine bede i haven, som samtidig også hæmmer væksten af ukrudt og stiller minimale krav til vedligeholdelse.

Anvendelse: mod ukrudt til indendørs til fugle til planter som brændsel til surbundsbed til bede til haven til ridebane til fyr under hæk til bede til fjernvarme som brændsel til dyr til indkørsel på skråning til gasgrill på frugttræer til varmeværker imod dræbersnegle som bunddække til rhododendron omkring træer til fyring til dyr til hønsegård til legeplads som faldunderlag til hækken som gødning til rygning til udendørs til hestefold til bøgehæk til grill til ligusterhæk til roser til stokerfyr til stauder til ridehus

Varianter: lys mørk natur revet frisk groft fint knust

Mængder: 50 liter 70 liter 80 liter 2000 liter 60 liter 2500 liter 1000 liter 3000 liter

Levering: i løs vægt løst leveret i bigbag afhentning hent selv trailer vognlæs i sække i poser

Brands: Prima Verdo Pindstrup GreenBio Douglas Jysk Billigblomst Lidl Holmebo Plantetorvet Champost Junckers Park Plantorama Manstrup Bilka

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte materialerne personligt. Det er især en mulighed i de velkendte byggekæder.
For mange er byggeri lig med mange spørgsmål. Derved er det en fordel at købe fra en webshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring træflis.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man kende byggemarkedets betingelser.
Der er variationer i prisen på billige træflis hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder gode priser, hvorimod øvrige giver service. Du bør vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment, og øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot træflis.
Det er naturligvis super afgørende at se, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra adskillige nicheshops, hvorfor du kan vælge fra et bredt udvalg af træflis online.
De kendte byggecentre finder du mange steder i landet, og på grund af det har mange valget om at handle online og fragte produkterne på egen hånd. Takket være dette kan man slippe for fragtgebyret, samt samtidig hente produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte firmaer, som kan medvirke til øget tryghed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få en lavere pris.
Forskellige online nichebutikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig vil du opleve ekstremt brugbar rådgivning fra personale som er specialister i lige præcis træflis.
Majoriteten af specialiserede webshops er opstartsfirmaer, som typisk er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille træflis online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder
træflis bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

træflis silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omkring 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

træflis harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

træflis jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag over 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske det burdes overvejes hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du burde anskaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Såfremt du henter professionel assistance er det lukrativt at lede efter tilbud fra flere håndværkere.
2Man kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det fås når byggeriet hjælper miljøet. Støtten betinges altså af at byggeriet har positiv indfyldelse på klimaet.
3Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du begynder din byggeproces. Du kan sammenfatte en simpel huskeliste hvor der bør fremgå alt du skal bruge, og efterfølgende efterse punkterne, så du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
4Det kan være til god gavn at spørge om assistance til arbejdet, ikke mindst hvis det er store ombygninger. Flere ting stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil vil det blive bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
5Der kan findes vældig mange artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube tilbyder dig meget brugbar viden, ikke mindst hvis du benytter engelske ord i din søgning.
6Forud for at du går i gang med byggeriet er det vildt betydningsfuldt at være sikker på, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor vil der være gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
7Du bør aldrig forsømme dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj bl.a. sikkerhedssko som beskyttelse med henblik på potentielle ulykker. Det er uundværligt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke har eksperthjælp.
8Det kan vise sig at være betydningsfuldt at lave en budgetoversigt for dit projekt, så man har en økonomisk ramme. Det kan være fornuftigt at gennemgå alle poster, og efterfølgende søge sig frem til billige priser på hver eneste af dem.
9Der kommer uden tvivl uforudsete udfordringer når det handler om større byggeprojekter, og ergo vil det være værdifuldt at der afsættes rigeligt med tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
10Du vil aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Det kan vise sig at være uundværligt at du har udstyret klar til brug inden du igangsætter byggeprojektet. Husk også at medtage de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
11Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den grund bør du tit holde øje med vejrudsigten i tiden op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at piske ned nøjagtig som du er i fuld gang med det store byggeprojekt.
12Godt forarbejde er metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør overveje at udarbejde en velovervejet agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en kronologisk orden. Vær realistisk i udarbejdelsen af din handlingsplan.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som altså er virkelig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.

Almindelige spørgsmål hvad angår træflis

 • Hvad bruges træflis til?
 • Hvad er træflis?
 • Hvad vejer 1 m3 træflis?
 • Hvilken træflis er bedst?
 • Træflis hvor meget?
 • Hvor længe holder træflis?
 • Hvordan laver man træflis?
 • Hvor meget træflis?
 • Træflis hvornår?
 • Hvilken leveringsversion skal du vælge?

  Adskillige online forretninger giver til alt held et bredt udvalg af billige løsninger til levering til træflis. Det mest populære er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter din nyindkøbte vare når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig rigtig bekvem, og typisk desuden den prisbilligste metode til levering.

  Du kunne lige så vel overveje at få ordren leveret til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen er desværre et hak mere pebret, men på den anden side rigtig simpel med træflis online. Den mest prisbevidste leveringsmåde vil dog altid være at hente ordren selv, som jo er betinget af at du er nærved e-forretningens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringshastigheden på træflis kan være virkelig vigtig hvis vi absolut skal bruge pakken fluks, så med det formål er det aldeles passende at man ser den estimerede leveringstid ved træflis. En lang række online virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres produkter online, men som imidlertid stiller krav om at ordren køres igennem inden et fast tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få produktet ekspederet før lagerpersonalet har fri.

  Flere internet outlets byder på fragt uden gebyr på træflis online, men oftest afkræver det at du indkøber for et konkret beløb. Alternativt bør du gribe den mindst kostelige leveringsform, hvilket tit er at få bragt varerne til et udleveringssted.

  De store webbutikker yder klik-og-hent hvor du handler billig træflis online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Jem og Fix. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis afhentning af træflis i disse områder:

  Albertslund, Haderslev, Svendborg, Brønderslev, Slagelse, Gladsaxe, Dragør, Brønshøj, Frederiksberg, Frederikssund, Risskov, Frederikshavn, Grenaa, København, Gentofte, Horsens, Skanderborg, Odense, Værløse, Birkerød, Ølstykke, Tilst, Køge, Hillerød, Aalborg, Helsingør, Højbjerg, Herlev, Brabrand, Korsør, Vanløse, Nyborg, Taastrup, Sønderborg, Greve, Holstebro, Åbyhøj, Frederiksværk, Ringsted, Randers, Rønne, Charlottenlund, Valby, Rødovre, Holbæk, Kalundborg, Nærum, Haslev, Glostrup, Viborg, Hjørring, Lyngby, Farum, Thisted, Varde, Vordingborg, Søborg, Hobro, Fredericia, Lystrup, Jyllinge, Aarhus, Nykøbing Falster, Ballerup, Struer, Kolding, Næstved, Herning, Virum, Ishøj, Esbjerg, Middelfart, Vejle, Rudersdal, Tårnby, Nakskov, Skive, Allerød, Vallensbæk, Stenløse, Silkeborg, Hørsholm, Hedehusene, Lillerød, Solrød Strand, Aabenraa, Nørresundby, Roskilde, Odder, Ikast, Hedensted, Kokkedal, Hvidovre, og Brøndby, .

  Afhentning for træflis er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Amager, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland).

  Når vi kigger i data fremstår det markant, at folk typisk søger bl.a. træflis online og træflis tilbud. Vi ser derudover mange gange netshoppere søge bl.a. billig træflis, køb træflis og træflis priser, foruden de kendte byggecentre som Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg.

  Gode priser på træflis

  Det har vist sig at være ualmindeligt simpelt for alle og enhver at finde information om priser på billige træflis online på diverse internet outlets, og derved har flere online shops været nødt til at reducere prisen på træflis drastisk, og endda yde fragtfri levering.

  Det kan ikke desto mindre vise sig udbytterigt at checke nogle forskellige internet foretagender efter udsalg og tilbud på træflis online forud for at du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at få den billigste pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Man må lige meget hvad ikke overse, at såfremt en internet handler afhænder billige træflis online til salg for en pris som er grænseløst billig, kan det undertiden være et karakteristika der viser en fup e-forhandler. Bestillinger med kort er ikke desto mindre inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket dækker dig som køber imod snydagtige online shops.

  Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ kan du vælge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil finansiere prisen på træflis over en periode. Det fås normalt ved specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

  Når man kigger i tallene bliver det klart, at internetbrugere typisk søger bl.a. køb træflis og billig træflis. Derudover oplever vi ofte netshoppere efterspørge for eksempel træflis tilbud, træflis priser samt træflis online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg træflis er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Fremragende service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til planter som brændsel til bede på skråning til ridehus til legeplads på frugttræer til gasgrill til stokerfyr til indendørs omkring træer til rygning til dyr til hestefold til stauder til surbundsbed til udendørs som faldunderlag til indkørsel som brændsel til roser til varmeværker mod ukrudt imod dræbersnegle til hækken til dyr til grill til rhododendron til hønsegård til haven til bede til bøgehæk til ligusterhæk som gødning til fyring under hæk til ridebane som bunddække til fugle til fjernvarme til fyr

  Varianter: natur knust fint groft mørk revet lys frisk

  Mængder: 70 liter 2500 liter 80 liter 1000 liter 50 liter 60 liter 3000 liter 2000 liter

  Levering: i poser i løs vægt i bigbag afhentning trailer løst leveret hent selv vognlæs i sække

  Brands: Prima Park Verdo Bilka Champost Plantetorvet Plantorama Junckers Jysk Manstrup Billigblomst Holmebo Douglas Pindstrup Lidl GreenBio

  Kig på andre menneskers betragtninger

  Trustpilot byder på absolut hæderlige genveje til at besigtige en stor gruppe tidligere kunders oplevelser og herved rekommanderer vi, at du vurderer internet selskabets omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige træflis online.

  Facebook bringer dig ydermere uden sammenligning sikre chancer for at få indsigt i online forhandlerens troværdighed. I øvrigt er der en række online outlets som tilbyder kunderne at levere en omtale af deres køb, hvilket tillige bør bruges til at få et indblik i kundetilfredsheden.

  Før nogen shopper billige træflis online i en webshop burde de i virkeligheden læse butikkens forretningsaftale, det er dog ofte ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de gængse byggecentre som Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

  En anden mulighed kunne måske være at undersøge hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket, eftersom det skulle være et fingerpeg om at online virksomheden efterfølger de officielle regler, udover at internet virksomheden undertiden monitoreres af fagfolk der forstår de gældende bestemmelser.

  Desuden tilbydes du mulighed for en håndsrækning, når du skulle få vanskeligheder ved din bestilling af træflis. Dertil er det fornuftigt at køber er på vagt for de elementære forhold der kan influere på bestillingen af træflis online, til eksempel den ombytningsret e-firmaet garanterer.

  I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man stadig opbevarer sin e-mail kvittering, så man når som helst vil kunne vidne om bestillingen af træflis, uanset om man har bestilt ved Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen eller Jem og Fix.

  Susanne M gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Inge gav 4 stjerner

  Super hurtig levering.

  Hanne gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Mads B gav 5 stjerner

  Det virker bare.

  Træflis via internet forhandlere

  Trustpilot fremskaffer rigtig tiltalende løsninger til at kortlægge forskellige eksisterende forbrugeres tanker med bestilling af træflis og derved er det prisværdigt, at du beser internet forretningens ratings forud for at du køber træflis online.

  Facebook giver dig tillige altid fordelagtige muligheder for at få indtryk af online shoppens troværdighed. Tilmed ses faktisk outlets på nettet som giver folk mulighed for at udfærdige en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde drages fordel af til at afveje tilfredsheden hos kunderne når det kommer til bestilling af træflis.

  Inden du bestiller træflis via internettet

  Forud for at folk køber træflis på en butik på nettet bør man de facto gennemløbe butikkens forretningsvilkår, det er dog gerne ikke videre spændende.

  En nem løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt internet forretningen er e-mærket, fordi det almindeligvis er et billede på at online butikken respekterer gældende dansk lovgivning, foruden at online forhandleren hyppigt revideres af jurister som forstår reglerne på området for salg af træflis via internettet.

  Dette er desuden en god mulighed for hjælpende service, for så vidt du møder problemer ved din shopping. Udover dette foreslåes det at man er obs på de væsentligste regler der kan håndhæves i forbindelse med købet.

  Fragt af træflis

  En masse online shops yder nu et stort udvalg af leveringsformer. Den billigste fragtløsning er dog selv at hente træflisen, men den løsning nødvendiggør at du lever med kort afstand til internet forhandlerens arbejdslager.

  Leveringsdygtigheden er jo ret så essentiel hvis vi mangler træflisen omgående, og af den grund er det ret afgørende at du gransker den estimerede leveringstid ved træflis – der dog forudsætter at handlen gemmenføres forud for et angivent tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varen fikset forinden pakkepersonalet får fri.

  Flere online forretninger lover levering uden betaling af træflis, men typisk er det så præmissen at der handles for en fastsat sum.

  Varerne der er fremvist i denne kategori blev automatisk udvalgt af hjemmesidens produktrobot. Robotten har effektivt kigget tusindvis af tilbud for at kunne fremvise dem der relaterer sig bedst til træflis, og som algoritmen af den grund estimerer at du vil kunne lide.

  Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har algoritmen samtidig medtaget søgeforespørgsler, som historikken viser at øvrige søgende normalt skriver i forbindelse med det, eksempelvis køb træflis eller træflis fjernvarme foruden formuleringer som træflis afhentning og køb træflis.

  Den data bruger robotten som yderligere inspiration til at vise de mest relevante tilbud. Det kan også ses at andre søgende søger efter træflis pris, træflis tilbud og træflis fjernvarme. Den her viden har robotten også benyttet til, at finde vej igennem mange hundredvis af varer.

  I øvrigt viser data, at søgefraserne træflis til hønsegård, træflis afhentning og træflis i bigbag er virkelig populære, og som følge heraf er de ligeledes indregnet af robot-søgeren på samme måde som søgeordene træflis tilbud, træflis afhentning og træflis pris. Vi håber inderligt at vi ikke skuffede dig med de listede varer, og at minimum ét af disse kunne bruges.

  Træflis bestilles via kendte e-shops, for eksempel Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

  Her ses de byer der oftest bestilles træflis til…

  Sjælland: Solrød Strand, Korsør, Fensmark, Ringsted, Kalundborg, Greve, Sorø, Køge, Slagelse, Nykøbing Falster, Skælskør, Tune, Maribo, Holbæk, Jyllinge, Haslev, Vordingborg, Nakskov, Herfølge, Nykøbing Sjælland, Næstved

  Nordjylland: Aalborg, Hirtshals, Nørresundby, Thisted, Hjørring, Svenstrup, Hobro, Hadsund, Frederikshavn, Brønderslev, Aabybro, Skagen, Nykøbing Mors, Aars, Støvring, Sæby, Nibe

  Syddanmark: Sønderborg, Nyborg, Grindsted, Munkebo, Esbjerg, Kerteminde, Kolding, Nordborg, Middelfart, Otterup, Haderslev, Ribe, Vojens, Aabenraa, Bramming, Vejen, Børkop, Ringe, Rødekro, Svendborg, Faaborg, Tønder, Fredericia, Billund, Odense, Assens, Varde

  Midtjylland: Lemvig, Odder, Lystrup, Beder, Holstebro, Hammel, Åbyhøj, Skanderborg, Tilst, Aarhus, Løsning, Hadsten, Viborg, Højbjerg, Brabrand, Skjern, Ikast, Løgten, Egå, Ry, Hørning, Kjellerup, Ringkøbing, Hinnerup, Horsens, Malling, Hornslet, Brande, Silkeborg, Struer, Hasselager, Vejle, Risskov, Skødstrup, Herning, Randers, Ebeltoft, Hedensted, Galten, Mårslet, Grenaa, Bjerringbro, Skive

  Hovedstaden: Hillerød, Brøndby, Herlev, Rødovre, Søborg, Lyngby, Værløse, Allerød, Høje Taastrup, Snekkersten, Helsingør, Hvidovre, Stenløse, Roskilde, Rudersdal, Ishøj, Virum, Smørumnedre, Gentofte, Helsinge, Tårnby, Hørsholm, Lillerød, Brønshøj, Dragør, Valby, Hedehusene, Gladsaxe, København, Hellebæk, Vallensbæk, Fredensborg, Humlebæk, Charlottenlund, Glostrup, Farum, Ølstykke, Espergærde, Slangerup, Måløv, Dyssegård, Hellerup, Rønne, Nivå, Taastrup, Nærum, Albertslund, Frederikssund, Kokkedal, Gilleleje, Frederiksværk, Frederiksberg, Holte, Vanløse, Hundested, Ballerup, Birkerød

  9 gode råd til online shopping
  1Generelt går vi ind for at finde ud af om internet forhandleren er støttet af e-mærket, siden det ofte er en tilkendegivelse af at online virksomheden følger den officielle danske lovgivning, tillige med at virksomheden nu og da overværes af specialister som er meget bekendte med lovene på området. Forud for at folk handler billige træflis hos en e-butik kunne man helt sikkert tyde dens handelsbetingelser.
  2Trustpilot frembringer i højeste grad ærlige chancer for at gøre dig bekendt med diverse øvrige brugeres iagttagelser og af den grund er det smart, at du verificerer internet virksomhedens ratings inden du handler billige træflis online. Facebook giver dig tilsvarende ganske hæderlige metoder til at få indtryk af online forretningens popularitet.
  3Fragttiden er meget væsentlig om du har brug for din ordre øjeblikkeligt, så herved er det rimelig fornuftigt at man studerer den forventede leveringsdato ved træflis. En række internet webshops præsterer billig dag-til-dag levering på deres primære varenumre, men vær opmærksom på at det er forudsat at ordren laves tidligere end et fastslået klokkeslæt.
  4Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er dækket ind under en regel, som redder os overfor uoprigtige internet handler. Som alternativ bør du overveje en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare pengene af flere omgange.
  5En masse outlets på nettet udlover nu et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til træflis. Det mest almindelige er i vore dage pakkeshoppen, hvor du selv henter dine varer præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er altså i høj grad overkommelig, og mange gange endvidere den mest letkøbte leveringsudgave.
  6Flere internet varehuse frembyder fragt uden betaling på træflis, men i reglen kræves det at man aftager for et præcist beløb. Derudover må man snuppe den prisbilligste mulighed for levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver i mange tilfælde ydermere rigtig nem. Den mest betalelige fragttype er uden tvivl at hente varerne selv.
  7Forinden nogen shopper billige træflis på en e-handler bør man i reglen bese butikkens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis ikke super interessant. Yderligere er det smart at man er vidende om de vigtigste forhold der gælder for shopping af billige træflis online, som eksempelvis den bytteret butikken benytter.
  8Det er i dag særligt uproblematisk for forbrugerne at finde information om priser online på billige træflis hos forskellige internet outlets, og til gengæld tilbyder de fleste online varehuse fri fragt. Dog kan det til hver en tid blive lukrativt at besigtige nogle forskellige internet virksomheder i Danmark efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, således at du er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris.
  9Den billigste fragttype vil altid vise sig at være selv at hente pakken, men dette står og falder med at du befinder dig nærved internet forhandlerens arbejdslager. Den leveringsversion kan være ekstremt afgørende når du mangler træflis lige om lidt. Alternativt så tilbyder indtil flere netbutikker fragtfri levering, men typisk er det betinget af at der indkøbes for et bestemt beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk