Bygteam.dk

Trapezplader pristjek

Er du på udkig efter trapezplader? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 10 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 10 stk for kun 1.079 kr. Det er 71 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 10 stk trapezplader inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.079 kr.109x240 cm blåKøb
1.079 kr.109x240 cm blåKøb
1.229 kr.109x244 cm blåKøb
1.349 kr.109x244 cm blåKøb
1.369 kr.109x240 cm blåKøb
1.548 kr.109x240 cm blåKøb
3.467 kr.109x244 cm blåKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 10 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til beton til gulv til betondæk til dæk til etagedæk til gulvvarme til væg til facade til støbning til varmt tag til carport til drivhus

Varianter: pvc glasklar stål polycarbonat klare metal jern plast blåtonet

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man tjekke butikkens betingelser.
Flere byggekæder sælger et enormt sortiment, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover bare trapezplader.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du kigge andetsteds.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige trapezplader fra byggecenter til byggecenter. En del har gode tilbud, og andre giver faglig sparring. Du bør reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Såfremt du har brug for varerne nu og her eller blot vil spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte varerne personligt. Dette er hovedsageligt muligt ved de udbredte byggekæder.
For de fleste er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor bør du vælge et online byggemarked, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring trapezplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og kendte forretninger, som medvirker til øget troværdighed når man skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggecentre samler produkter fra alle mulige nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af trapezplader online.
De velkendte byggecentre er tilgængelige i hele landet, og derved har folk mulighed for at bestille online og transportere varerne på egen hånd. På grund af det har du chancen for at blive fri for leveringsgebyret, og ovenikøbet hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

En masse nichebutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online bør du få en billigere pris.
Mange nichespecifikke webshops er opstartsfirmaer, der oftest er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du idet du handler trapezplader online hos dem.
En masse specialiserede netshops er specialister i det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andet. På grund af det bør du forvente endnu mere nyttig rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop trapezplader.
De 10 største byggemarkeder
trapezplader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

trapezplader silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag omtrent 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

trapezplader harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag cirka 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

trapezplader bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en afgørende rolle. Således bør du regelmæssigt lægge mærke til vejrvarslen i tiden op til byggeprojektet, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Der præsenterer sig som regel ubelejlige udfordringer når det gælder omfattende byggeprojekter, og som følge heraf er det af stor betydning at man har afsat betragtelig plads i planen, så man føler sig sikker på at komme i mål.
3Måske det ville være relevant at overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde fremskaffe eksperthjælp til afslutningen af det. Ifald du skal have assistance fra en fagmand kan det være optimalt at modtage en pris fra en håndfuld håndværkere.
4Godt forarbejde vil altid være nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at have en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, samt derudover en nummerorden. Husk at være skarp når du udarbejder din arbejdsplan.
5Der kan findes endeløse artikler og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Især YouTube tilbyder utrolig meget udbytterig info, specielt når man leder på engelsk.
6Du kan få støtte fra det offentlige til byggerier. Det får man i tilfælde hvor byggeriet er positivt for miljøet. Bidraget forudsætter med andre ord at byggeriet har betydning for naturen.
7Forud for at du igangsætter dit byggeprojekt kan det blive ultra essentielt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde begrænsende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
8Man må for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have det ved hånden før du starter arbejdet. Det er derudover godt at tillægge disse omkostninger i dit budget.
9Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt hvis det er større byggeopgaver. Store byggeprojekter bør udføres af flere mennesker. Derudover bør det blive hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
10Det kan vise sig at være vigtigt at udfærdige et regnskab for arbejdet, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at kortlægge hver enkelt omkostning, og så finde frem til ens købspris for dem én og én.
11Det viser sig afgørende at du har de presserende byggematerialer til rådighed forud for at du starter håndværket. Du kan notere en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres det der bliver brug for, og efterfølgende tjekke hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
12Du må unden ingen omstændigheder forsømme dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som eksempelvis hjelm og sko som beskyttelse mod hændelige uheld. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
Danskernes foretrukne byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er enormt betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er utrolig imponerende. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er yderst betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål vedrørende trapezplader

 • Hvordan lægger man trapezplader?
 • Hvordan skal trapezplader vende?
 • Hvad er trapezplader?
 • Hvordan skruer man trapezplader?
 • Hvordan monterer man trapezplader?
 • Hvor skruer man trapezplader?
 • Hvad koster trapezplader?
 • Hvordan tilpasser man trapezplader?
 • Hvordan saver man i trapezplader?
 • Hvordan skærer man i trapezplader?
 • Hvordan sætter man trapezplader op?
 • Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

  En del e-forretninger yder nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsmidler til trapezplader. Et hit er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så afhenter du blot de bestilte varer når du har lyst. Fragtformen er altså super hensigtsmæssig, samt ofte ydermere den billigste leveringsmåde.

  Du burde alternativt foretrække at vælge at få leveret til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Den viser sig almindeligvis et hak mere bekostelig, men derudover vældig ligetil med trapezplader online. Den prisbilligste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som desværre kræver at du har bopæl nær e-handlens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på trapezplader kan vise sig at være særligt aktuel om man skal bruge varerne om kort tid, så i det øjemed er det selvsagt meningsfuldt at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid ved trapezplader. En lang række internet webshops – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på masser af varenumre online, men husk at det er betinget af at handlen laves før et nøjagtigt tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få bestillingen skippet afsted før logistikmedarbejderne har fyraften.

  Visse internet handler lover fragt uden beregning på trapezplader online, men typisk afkræver det at man indkøber for et konkret beløb. Som alternativ kan man gribe den mest betalelige slags levering, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted.

  Store netshops foreslår afhentning hvor du køber billig trapezplader hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder bl.a. click-and-collect på trapezplader i disse byer:

  Næstved, Vallensbæk, Kalundborg, Brønshøj, Charlottenlund, Frederikshavn, Aabenraa, Højbjerg, Hvidovre, Aalborg, Gladsaxe, Ølstykke, Kolding, Middelfart, Nærum, Birkerød, Ikast, Odder, Esbjerg, Glostrup, Gentofte, Haderslev, Vordingborg, Dragør, Hobro, Lystrup, Jyllinge, Solrød Strand, Herning, Aarhus, Nykøbing Falster, Hedehusene, Vejle, Farum, Skive, Brønderslev, Søborg, Risskov, Frederikssund, Ballerup, Roskilde, Virum, Hørsholm, Thisted, Skanderborg, Nørresundby, Ishøj, Lyngby, Stenløse, Frederiksberg, Sønderborg, Svendborg, Greve, København, Grenaa, Helsingør, Brabrand, Hedensted, Randers, Ringsted, Tårnby, Tilst, Holstebro, Vanløse, Hillerød, Kokkedal, Albertslund, Slagelse, Silkeborg, Køge, Brøndby, Værløse, Rudersdal, Valby, Odense, Viborg, Hjørring, Fredericia, Holbæk, Åbyhøj, Taastrup, Korsør, Herlev, Frederiksværk, Horsens, Varde, Rødovre, Allerød, Struer, Haslev, Lillerød, Rønne, Nyborg, og Nakskov, .

  Afhentning for trapezplader er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland).

  Når man ser på data fremstår det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger eksempelvis trapezplader online og trapezplader tilbud. Foruden dette ser vi ofte online shoppere søge fx køb trapezplader, billig trapezplader og trapezplader priser, plus de velkendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

  Find den bedste pris på trapezplader

  Det har vist sig at være usædvanlig nemt for os alle at søge sig frem til priser på billige trapezplader online hos forskellige internet shops, og herved har en lang række internet virksomheder været presset til at at mindske udsalgspriserne på trapezplader enormt, og ydermere love fragtfri levering.

  Trods dette kan det ikke desto mindre være smart at granske indtil flere webbutikker efter billige priser på trapezplader online forinden du gennemfører dit køb, således at man er sikret at få den laveste pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Bauhaus.

  Du må dog ikke glemme, at hvis en online webshop tilbyder billige trapezplader online for en pris som kan ses som himmelråbende billig, så er det tit være et faresignal om en svindel butik. Kortkøb er på den anden side dækket ind under Indsigelsesordningen, der støtter kunden imod uoprigtige e-butikker.

  Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du vil godtgøre pengene til trapezplader over en periode. Det foreslåes ofte i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

  Ved indkig i søgedata er det klart, at folk jævnligt søger efter bl.a. køb trapezplader og trapezplader priser. Man ser derudover ofte internet shoppere søge efter eksempelvis trapezplader tilbud, billig trapezplader samt trapezplader online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 10 stk kg trapezplader er 1000 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Det var helt ok.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til dæk til drivhus til gulvvarme til carport til varmt tag til beton til støbning til facade til gulv til betondæk til væg til etagedæk

  Varianter: stål plast jern glasklar metal blåtonet pvc klare polycarbonat

  Analyser nuværende kunders anbefalinger

  Trustpilot yder ret ærlige genveje til at kortlægge adskillige aktuelle brugeres reflektioner og på grund af dette tilrådes det, at du analyserer internet shoppens ratings før du handler billige trapezplader online.

  Facebook tilbyder dig endvidere fuldkommen pålidelige muligheder for at få kendskab til e-handlens pålidelighed. Her ses faktisk e-forhandlere som tilbyder kunderne at skrive en bedømmelse af deres køb, hvilket ydermere kan anvendes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden folk bestiller billige trapezplader online i en e-forhandler kan man ideelt set bese e-shoppens forretningsvilkår, det er dog typisk en tidskrævende opgave, især hos de store byggekæder som Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

  En anden valgmulighed er at kontrollere hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, da det burde være en garanti for at e-butikken lever op til de gældende danske regler, tillige med at e-forretningen nu og da undersøges af fagmænd som forstår lovene på området.

  Dette er en god genvej til at få hjælp, for så vidt du oplever vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb af trapezplader. Herudover foreslåes det at kunden er vaks omkring de mest centrale reglementer der gælder for købet af trapezplader online, eksempelvis hvilken returpolitik e-forretningen benytter.

  I den relation er det på samme måde essesentielt, at man til enhver tid beholder sin faktura, så man i fremtiden kan bevise sin bestilling af trapezplader, uagtet om man har handlet hos Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen eller Silvan.

  Bente Andersen gav 5 stjerner

  Stjerneklar service!

  Bente gav 4 stjerner

  Har handlet der før

  Hanne S gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Jens G gav 4 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  9 tips til køb på nettet
  1Den mest betalelige leveringsudgave er uden tvivl selv at hente pakken, men den mulighed står og falder med at du bor nær e-shoppens adresse. Den fragttype kan være ret så betydningsfuld forudsat du behøver trapezplader inden for få dage. Alternativt så lover indtil flere e-forhandlere levering uden omkostninger, men tit kun når der shoppes for et præcist beløb.
  2Forinden folk shopper billige trapezplader hos en internet forhandler bør man faktisk få overblik over virksomhedens forretningsvilkår, det er dog bare ikke særlig morsomt. Ydermere er det smart at man er hensynstagende til de elementære retningslinjer der indvirker på shopping af billige trapezplader online, til eksempel hvilken returrettighed online forretningen tilbyder.
  3Vi tilråder at undersøge om internet butikken er e-mærke godkendt, som bør være en garanti for at internet firmaet lever op til de officielle danske regler, udover at internet selskabet nu og da monitoreres af sagkyndige der er indført i de gældende regler. Før nogen bestiller billige trapezplader på en online shop bør man altid gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsbetingelser.
  4Fragttiden er jo ret så vigtig ifald vi skal bruge din pakke om kort tid, så med det formål er det sandelig aktuelt at vi undersøger den anslåede leveringstid for trapezplader. Størstedelen af internet outlets reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varer, men som ikke desto mindre afhænger af at bestillingen realiseres før et angivent tidspunkt.
  5Trustpilot frembyder fuldstændig sikre chancer for at verificere en række tidligere forbrugeres opfattelser og af den grund foreslåes det, at du eftersøger internet virksomhedens anmeldelser forinden du shopper billige trapezplader online. Facebook tilbyder for øvrigt egentlig habile muligheder for at få et kig ind i e-firmaets popularitet.
  6Det er super smart for os alle at finde de bedste tilbud online på billige trapezplader i blandt diverse online forhandlere, og så præsterer en hel del netshops gebyrfri levering. Men det kan imidlertid blive nyttigt at kontrollere en række online firmaer efter tilbud og rabat inden du køber, så du er tryg ved at antage den billigste pris.
  7Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er en del af et lovbud, hvilket beskytter køberen overfor uægte online forhandlere. Som en anden løsning bør du benytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil honorere prisen senere.
  8Mange online virksomheder giver på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til trapezplader. En af de mest populære er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragttypen er altså ualmindeligt overkommelig, samt typisk derudover den prisbilligste slags levering.
  9Nogle internet firmaer yder fragt uden betaling på trapezplader, men i reglen er det så nødvendigt at der shoppes for en konkret pris. I øvrigt skal man vælge den mest letkøbte leveringsudgave, hvilket ofte er at få fragtmanden til at køre din pakke til en pakkeshop. Leveringstypen er en gang i mellem ligeledes ekstremt enkel. Den mest billige fragttype vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk