Bygteam.dk

Troldtekt plader pristjek

Er du på udkig efter troldtekt plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 troldtekt plader inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
12.927 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
17.444 kr.25x600x1200 mmKøb
17.712 kr.25x600x1200 mmKøb
22.080 kr.25x600x1200 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de store byggemarkeder.
Flere byggecentre har et enormt sortiment af produkter, imens nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan tænke på om det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover bare troldtekt plader.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man tjekke firmaets regler.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers må du lede andre steder.
Du vil finde variationer i prisen på billige troldtekt plader hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på gode priser, hvorimod nogle har fokus på en høj grad af service. Du må vide hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Derved bør du købe fra et online byggecenter, hvor du får rådgivning og sparring omkring troldtekt plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og af den grund har kunderne chancen for at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Hermed er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, og endda få varerne nu og her.
De store byggemarkeder udbyder produkter fra mange specialbutikker, hvorfor du så kan købe fra et stort sortiment af troldtekt plader online.
De store byggekæder er etablerede og bekendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Derigennem bør du modtage ekstremt kyndig assistance fra mennesker der er eksperter i lige præcis troldtekt plader.
Diverse nichebutikker er små virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du køber troldtekt plader online på deres webshop.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online får du en lavere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

troldtekt plader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

troldtekt plader jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

troldtekt plader bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

troldtekt plader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Planlægning vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må lave en struktureret strategi, som fortæller hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter tidsplanen.
2Du kan få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde hvor projektet er CO2-besparende. Tilskudet forudsætter med andre ord at projektet har en positiv betydning for miljøet.
3Det kan vise sig væsentligt at du har de nødvendige materialer til rådighed før du går i krig med byggeriet. Du har fordel af at lave en simpel indkøbsliste med hver eneste ting der bliver brug for, og derefter gennemløbe hvert eneste punkt, så du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
4Der er et stort udvalg af vejledninger og videoer på internettet som kan inspirere dig. Især YouTube kan hjælpe med temmelig meget anvendelig oplysning, i særlig grad hvis man benytter engelske ord i din søgning.
5Der viser sig stort set altid uforudsigelige udfordringer i tilfælde med omfangsrige projekter, og altså vurderes det betydningsfuldt at man afsætter en god portion tid i handlingsplanen, med det formål at man er selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
6Måske du burde vurdere hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du bør skaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Hvis du køber professionel assistance er det lukrativt at hente tilbud fra diverse firmaer.
7Forud for at du går i gang med arbejdet må det være ultra afgørende at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der være mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Det kan vise sig nødvendigt at spørge om assistance til byggeprocessen, specielt når det kommer til væsentlige byggerier. Større byggerier gør krav på flere mennesker. Dertil vil det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
9Du bør nødig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder hoved- og fodbeklædning der beskytter dig mod mulige ulykker. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
10Du vil nødig undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig fundamentalt at have grejet disponibelt når du tager fat på dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at påregne disse udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
11For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen stor betydning. Af den årsag bør du tit undersøge vejrforudsigelserne i dagene op til projektets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning begynder at vælte ned nøjagtig som du er godt i gang med det komplicerede projekt.
12Typisk vil det være afgørende at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det må være en fordel at tage noter til hver enkelt udgift, hvorefter man bør indsamle den billigste pris på dem én efter én.
Danskernes favorit byggekæder
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er enormt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er utrolig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

De fleste e-handler giver i vore dage et hav af forskellige billige leveringstyper til troldtekt plader. Den mest populære er p.t. at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare de købte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er nemlig yderst ligetil, samt tit ligeledes den mest letkøbte leveringsmåde.

Du bør alternativt udse dig at få varerne leveret til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen viser sig af og til en sjat mere pebret, men ydermere rigtig uproblematisk ved køb af troldtekt plader online. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog altid være at hente pakken selv, som dog er betinget af at du lever tæt på internet selskabets byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på troldtekt plader er naturligvis meget betydningsfuld i tilfælde af at man absolut skal bruge produktet øjeblikkeligt, så med det formål er det fuldt ud relevant at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt på troldtekt plader. En stor portion online virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – yder billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre online, hvilket dog nødvendiggør at ordren indsendes inden et fast klokkeslæt, således at de kan nå at få bestillingen fikset før pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte online forhandlere yder portofri levering på troldtekt plader online, men ofte er det så præmissen at der erhverves for et præcist beløb. I øvrigt kan du vælge den prisbilligste fragtmetode, hvilket tit vil være at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du køber billig troldtekt plader online og afhenter i butikken. For eksempel 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix. De tilbyder bl.a. click-and-collect på troldtekt plader i disse byer:

Vanløse, Hjørring, Brabrand, Vallensbæk, Struer, Sønderborg, Vejle, Hørsholm, Grenaa, Farum, Kokkedal, Stenløse, Nyborg, Ishøj, Skive, Charlottenlund, Frederikshavn, Haslev, Skanderborg, Birkerød, Frederikssund, Allerød, Aarhus, København, Hvidovre, Jyllinge, Næstved, Albertslund, Helsingør, Ølstykke, Brønderslev, Roskilde, Randers, Gladsaxe, Dragør, Søborg, Rudersdal, Højbjerg, Frederiksberg, Frederiksværk, Tårnby, Odder, Aabenraa, Brønshøj, Solrød Strand, Holbæk, Nærum, Lystrup, Middelfart, Odense, Varde, Valby, Haderslev, Slagelse, Kalundborg, Hedehusene, Esbjerg, Tilst, Herlev, Vordingborg, Lillerød, Herning, Hobro, Lyngby, Fredericia, Åbyhøj, Taastrup, Ringsted, Gentofte, Greve, Glostrup, Holstebro, Ikast, Hillerød, Viborg, Virum, Ballerup, Thisted, Aalborg, Nakskov, Nørresundby, Horsens, Svendborg, Hedensted, Kolding, Silkeborg, Brøndby, Nykøbing Falster, Værløse, Rønne, Køge, Rødovre, Risskov, og Korsør, .

Click-and-collect for troldtekt plader er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i tallene er det markant, at internetbrugere ofte leder efter blandt andet troldtekt plader online og billig troldtekt plader. Derudover ser vi mange gange online shoppere lede efter for eksempel troldtekt plader tilbud, troldtekt plader priser og køb troldtekt plader, plus de velkendte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Gode tilbud på troldtekt plader

Det er jo vældig smart for folk at søge sig frem til tilbud på billige troldtekt plader online fra flere e-handler, og for det har en hel del online outlets fundet det uundgåeligt at presse udsalgspriserne på troldtekt plader betragteligt, og ydermere garantere levering uden betaling.

Dog kan det immervæk være profitabelt at analysere flere webbutikker efter rabatter og tilbud på troldtekt plader online før du bestiller, sådan at man er tryg ved at modtage den prisbilligste pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

Man skal dog ikke overse, at ifald en butik på nettet udlover billige troldtekt plader online til en pris som anses for utrolig lav, så kan det undertiden være et karakteristika der viser en uærlig e-handler. Køb med kort er heldigvis omfavnet af en bestemmelse, der passer på folk overfor falske internet forhandlere.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at afbetale pengene til troldtekt plader over tid. Det tilbydes ofte hos online nichebutikker, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

Når vi ser på tallene bliver det klart, at internet shoppere som regel efterspørger fx troldtekt plader priser og køb troldtekt plader. Vi ser derudover ofte online shoppere lede efter eksempelvis billig troldtekt plader, troldtekt plader tilbud og troldtekt plader online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg troldtekt plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på andre menneskers anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig egentlig passelige muligheder for at blive klogere på diverse forhenværende køberes bedømmelser og på grund af dette anbefales det, at du eftersøger internet shoppens bedømmelser forinden du bestiller billige troldtekt plader online.

Facebook leverer lignende relativt pålidelige metoder til at få en idé om internet virksomhedens popularitet. I øvrigt ser vi en del online firmaer hvor det er muligt at frembringe en kritik af ordreforløbet, som på samme måde må benyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige troldtekt plader online i en internet handler kunne man på en vis måde løbe igennem shoppens forretningsvilkår, dog er det oftest en tidskrævende opgave, i særdeleshed ved de store byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

En anden løsning er at efterse om e-firmaet er e-mærke tilsluttet, fordi det skulle være et kendetegn for at online forhandleren lever op til de danske love, samt at internet forretningen undertiden gennemses af jurister der kender de gældende regulativer.

Derudover giver det dig anledning til støtte, når du udsættes for udfordringer ved din ordre på troldtekt plader. Tilsvarende anbefales det at køber er vaks omkring de elementære regler der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af troldtekt plader online, til eksempel den byttepolitik internet forretningen garanterer.

I den forbindelse er det virkelig afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin købsbekræftelse, så man i fremtiden kan vidne om købet af troldtekt plader, hvad end man bestiller fra Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Inge gav 5 stjerner

SUPER

Louise Nielsen gav 4 stjerner

God webshop

Else gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Michael H gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til indkøb via nettet
1Inden nogen køber billige troldtekt plader hos en e-handler bør de uden tvivl sætte sig ind i butikkens vilkår, det er dog naturligvis ikke videre spændende. Ydermere tilråder vi at køber er påpasselig med de primære vilkår der kan have indflydelse på handlen med billige troldtekt plader online, som for eksempel hvilken ombytningsret hjemmesiden kører med.
2Den billigste mulighed for levering er unægtelig selv at hente ordren, men den mulighed står og falder med at du har bopæl med kort afstand til e-forretningens adresse. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være virkelig betydningsfuld såfremt man behøver troldtekt plader nu og her. Alternativt så lover visse netbutikker levering uden betaling, men tit forudsætter det at der handles for en konkret sum.
3De fleste internet outlets frembyder nu om stunder alverdens billige former for fragt til troldtekt plader. Den mest anvendte er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, og så henter du bare dine nye varer når du har tid. Muligheden er altså super praktisk, samt mange gange derudover den billigste leveringsmåde.
4Det har vist sig at være særdeles let for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige troldtekt plader i blandt flere outlets på nettet, og ergo garanterer flertallet af internet forretninger i Danmark fragt uden beregning. Trods dette kan det imidlertid vise sig nyttigt at undersøge nogle webshops efter billige priser inden du gennemfører din handel, sådan at du er sikret at få fat i den mest attraktive pris.
5Nogle enkelte online firmaer frembyder fragt uden omkostninger på troldtekt plader, men undertiden påkræves det at man køber for en konkret pris. Alternativt bør du vælge den mest betalelige leveringsmetode, som ofte vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted. Metoden bliver somme tider ydermere super overkommelig. Den mest prisbevidste fragtmetode er uden tvivl at hente ordren selv.
6Trustpilot fører til sådan set værdifulde muligheder for at kigge på en lang række forhenværende konsumenters erfaringer og af den grund er det at foretrække, at du kigger nærmere på online forretningens ratings inden du køber billige troldtekt plader online. Facebook forærer dig derudover relativt troværdige genveje til at få et kig ind i internet selskabets troværdighed.
7Leveringstiden er selvfølgelig yderst aktuel forudsat du står og skal bruge varerne øjeblikkeligt, og med det formål er det uden tvivl meningsfuldt at vi besigtiger den estimerede leveringstid ved troldtekt plader. En række webbutikker præsterer billig 1 hverdags levering på en masse produkter, men som imidlertid påkræver at orden realiseres før et angivent klokkeslæt.
8Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af en regel, som værner kunden imod falske forhandlere på nettet. Som en anden løsning bør du udnytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du vil honorere regningen over et længere tidsrum.
9Generelt slår vi et slag for at se om online webshoppen er støttet af e-mærket, da det er en tryghed om at e-forhandleren tilslutter sig de officielle regler, foruden at internet forretningen lejlighedsvis evalueres af jurister som har megen viden om de gældende bestemmelser. Forinden folk handler billige troldtekt plader hos en online virksomhed kunne de på en vis måde gennemløbe netshoppens forretningsvilkår.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk