Bygteam.dk

Ukrudtsdug pristjek

Er du på udkig efter ukrudtsdug? Vi har fundet 18 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 421 kr. Det er 92 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 ukrudtsdug inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
421 kr.1x15 meterKøb
440 kr.1x15 meterKøb
440 kr.1x15 meterKøb
531 kr.1x15 meterKøb
611 kr.1x12 meterKøb
799 kr.1x20 meterKøb
871 kr.1x25 meterKøb
940 kr.1x25 meterKøb
968 kr.1x20 meterKøb
977 kr.1x25 meterKøb
977 kr.1x25 meterKøb
978 kr.1x25 meterKøb
1.000 kr.1x1 meterKøb
1.134 kr.1x25 meterKøb
1.259 kr.1x25 meterKøb
3.009 kr.1x10 meterKøb
3.389 kr.1x10 meterKøb
3.498 kr.1x25 meterKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til hæk til højbede under jord under terrasse under skærver under kørevej under træterrasse til skråning under granitskærver under fliser under græs under rullegræs til sandkasse under hæk under kakaoflis

Varianter: organisk hvid økologisk nedbrydelig grøn kraftig vævet effektiv vandtæt

Størrelser: 4 meter 1 meter 3 meter 5 meter 2 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, udover bare ukrudtsdug.
Der findes forskelle i prisen på billige ukrudtsdug hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har billige priser, imens andre vil have faglig rådgivning. Du skal tænke over hvad du helst vil have.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at bestille ved en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring ukrudtsdug.
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund skal man kende butikkens regningslinjer.
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed i de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette kan du se fordele ved.
De gængse byggekæder forhandler produkter fra mange nicheshops, og derigennem kan du købe fra et stort sortiment af ukrudtsdug online.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og som følge af det har folk tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne selv. Herigennem har du valget om at undvære leveringsgebyret, og sågar få produkterne straks.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforretninger på nettet er producenter af de varer som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billig pris.
Forskellige nicheforhandlere er specialister i deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse varer. Altså vil du opleve super begavet sparring fra folk som er eksperter i lige præcis ukrudtsdug.
De fleste specialiserede netshops er små familiefirmaer, som oftest er dansk ejede, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du støtte når du bestiller ukrudtsdug online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

ukrudtsdug bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

ukrudtsdug silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

ukrudtsdug harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag mere end 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

ukrudtsdug jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Før du igangsætter dit byggeprojekt må det være yderst meningsfuldt med en forsikring om, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
2Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for projektet, så du har styr på økonomien. Det bør være en god idé at kortlægge alle udgiftsposter, og dernæst undersøge billige priser på dem én og én.
3Det er oplagt at få assistance til byggearbejdet, især såfremt det er omfangsrige ombygninger. Større opgaver skal gerne udføres af mere end en person. Samtidig viser det sig hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
4Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at du har de presserende byggematerialer tilgængelige i god tid før du indleder håndværket. Du kan sammensætte en enkel indkøbsseddel som samler alle de ting der er nødvendige, og dernæst gennemgå punkterne, således at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
5Du skal aldrig nogensinde nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj såsom arbejdssko der beskytter dig mod eventuelle skader. Det er smart med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke får assistance fra en fagmand.
6Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige problemstillinger i forbindelse med store projekter, og som følge heraf vil det være betydningsfuldt at man har afsat nok tid i kalenderen, med formålet om at man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
7Planlægning vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør liste en velovervejet arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, og derudover en nummerorden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din handlingsplan.
8Måske burde du overveje om du magter at klare det hele selv, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en ekspert til dele af det. Ifald du sikrer dig hjælp fra en ekspert kunne det være fordelagtigt at tage imod tilbud fra forskellige virksomheder.
9Du må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det være smart at have grejet klar til brug inden du indleder byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at indregne de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeriet.
10Der ligger mange instruktioner og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube giver utrolig meget brugbar info, især når man skriver søgeordene på engelsk.
11I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes forudsat at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. At få tilskud betinges altså af at projektet har en positiv indvirkning på miljøet.
12Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den årsag må du ofte kigge på vejrforudsigelserne i perioden for projektets begyndelse, så du slipper for at det med et brag starter med at vælte ned netop som du er godt i gang med dit komplekse byggeprojekt.
Danskernes favorit byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt flot. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er meget flot. Vurderingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er hamrende godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål vedr. ukrudtsdug

 • Hvilken ukrudtsdug er bedst?
 • Ukrudtsdug hvordan gør man?
 • Hvad er ukrudtsdug lavet af?
 • Hvordan virker ukrudtsdug?
 • Hvad koster ukrudtsdug?
 • Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

  En lang række firmaer på nettet frembyder efterhånden et bredt udvalg af billige fragtløsninger til ukrudtsdug. En af de mest moderne er p.t. levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente pakken når du har lyst. Metoden er altså yderst uproblematisk, samt oftest tilmed den mindst kostelige leveringsmodel.

  Du kunne på samme måde tænke over at få pakken sendt til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Muligheden bliver beklageligvis en tak mere bekostelig, men lige så vel ultra simpel for ukrudtsdug online. Den mest betalelige leveringstype er uden tvivl at hente produkterne selv, men det forudsætter at du bor i nærheden af webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på ukrudtsdug kan i nogle tilfælde være temmelig udslagsgivende hvis vi absolut skal bruge din pakke straks, så af den grund er det uden tvivl relevant at man finder det anslåede leveringstidspunkt for ukrudtsdug. En del online virksomheder – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – annoncerer billig dag-til-dag fragt på de fleste produkter online, men husk at det nødvendiggør at du når at bestille forud for et bestemt klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få produktet distribueret inden de lageransatte holder fyraften.

  Visse netbutikker præsterer levering uden beregning på ukrudtsdug online, men tit er det påkrævet at man bestiller for et bestemt beløb. Som alternativ må man tage den mest letkøbte slags levering, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

  Temmelig mange webshops yder afhentning hvor man køber billig ukrudtsdug hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma og Jem og Fix. Byggecentrene tilbyder eksempelvis click-and-collect på ukrudtsdug i følgende områder:

  Haderslev, Haslev, Ballerup, Hedehusene, Skanderborg, Gentofte, Svendborg, Hjørring, Grenaa, Gladsaxe, Thisted, Vallensbæk, Ringsted, Aalborg, Frederiksværk, Lyngby, Kalundborg, Åbyhøj, Odense, Allerød, Hørsholm, Nørresundby, Næstved, Aarhus, Frederikssund, Stenløse, Tilst, Solrød Strand, Kokkedal, Korsør, Frederiksberg, Esbjerg, Skive, Køge, Taastrup, Hillerød, Randers, Nakskov, Frederikshavn, Ølstykke, Sønderborg, Nærum, Brønderslev, Rødovre, Holbæk, Farum, Helsingør, Middelfart, Roskilde, Brabrand, Søborg, Ishøj, Odder, Virum, Holstebro, Nyborg, Struer, Charlottenlund, Lystrup, Tårnby, Jyllinge, Glostrup, Viborg, Hvidovre, Greve, Hobro, Rønne, Dragør, Værløse, Vordingborg, Vanløse, Herning, Rudersdal, Lillerød, Kolding, Silkeborg, København, Nykøbing Falster, Vejle, Albertslund, Birkerød, Fredericia, Slagelse, Risskov, Aabenraa, Herlev, Valby, Horsens, Varde, Hedensted, Brøndby, Ikast, Højbjerg, og Brønshøj, .

  Klik-og-hent af ukrudtsdug er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland).

  Ved indkig i data står det klart, at internet shoppere som regel søger efter fx ukrudtsdug online og billig ukrudtsdug. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere efterspørge blandt andet ukrudtsdug priser, køb ukrudtsdug samt ukrudtsdug tilbud, foruden de kendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og 10-4.

  Gode tilbud på ukrudtsdug

  Det er jo vældig uproblematisk for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige ukrudtsdug online hos flere internet firmaer i Danmark, og til tak har en lang række online forhandlere ikke kunne slippe for at sænke udsalgspriserne på ukrudtsdug voldsomt, og ovenikøbet præstere levering uden gebyr.

  Til gengæld kan det immervæk være indbringende at udforske forskellige internet selskaber efter udsalg og tilbud på ukrudtsdug online forud for at du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Bygma.

  Man må alligevel være omhyggelig med, at i tilfælde af at en shop på nettet afhænder billige ukrudtsdug online til en salgspris som er umådelig gunstig, så kan det mange gange være et fingerpeg om en snydagtig internet butik. Betalinger med kort er imidlertid inkluderet i en retningslinje, hvilket støtter køber imod uoprigtige outlets på nettet.

  Vi anbefaler shopping med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du vælge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil dække beløbet til ukrudtsdug senere. Dette tilbydes normalt i niche webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

  Når man kigger i tallene står det markant, at mennesker jævnligt søger efter for eksempel ukrudtsdug online og ukrudtsdug tilbud. Vi ser desuden mange gange netshoppere efterspørge for eksempel køb ukrudtsdug, ukrudtsdug priser samt billig ukrudtsdug.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg ukrudtsdug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og let” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: under jord under træterrasse til højbede under græs under granitskærver under kakaoflis til sandkasse under hæk til hæk under rullegræs under kørevej under terrasse under fliser under skærver til skråning

  Varianter: grøn hvid vandtæt kraftig effektiv vævet nedbrydelig økologisk organisk

  Størrelser: 4 meter 2 meter 1 meter 5 meter 3 meter

  Gennemsøg folks synspunkter

  Trustpilot genererer visse solide løsninger til at gennemrode en stor gruppe nuværende forbrugeres reflektioner og af den grund er det fornuftigt, at du tager et kig på internet butikkens kritik inden du placerer din ordre på billige ukrudtsdug online.

  Facebook genererer også tilpas solide chancer for at få en idé om online firmaets troværdighed. Derudover møder vi nogle internet webshops hvor du kan meddele en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket tillige burde anvendes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk bestiller billige ukrudtsdug online hos en webshop burde man principielt overveje webbutikkens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke særlig sjovt, især på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

  Et alternativ kunne være at undersøge om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være en garanti for at internet forretningen opfylder de danske retningslinjer, udover at e-forretningen undertiden besigtiges af fagmænd der behersker de gældende bestemmelser.

  Desuden tilbydes du lejlighed til støtte, hvis du forvoldes problemstillinger ved dit køb af ukrudtsdug. Derudover er det en hjælp at køberen er obs på de mest betydningsfulde vilkår der kan have betydning for bestillingen af ukrudtsdug online, for eksempel den returret internet shoppen bruger.

  I relation til det er det tilmed relevant, at man altid beholder ens kvitteringsmail, så man til enhver tid kan eftervise bestillingen af ukrudtsdug, uafhængig af om man køber hos Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan eller Harald Nyborg.

  Maria A gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Karen R gav 4 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Camilla gav 5 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Rasmus K gav 5 stjerner

  Fremragende!

  9 tips til køb på nettet
  1Trustpilot bringer dig aldeles nyttige løsninger til at kortlægge en lang række øvrige forbrugeres domme og derfor anbefales det, at du kigger nærmere på e-forretningens anmeldelser før du handler billige ukrudtsdug online. Facebook bringer dig endvidere nogle belejlige chancer for at få et kig ind i internet virksomhedens popularitet.
  2Forinden folk bestiller billige ukrudtsdug i en webbutik bør man utvivlsomt betragte butikkens regler, dog er det undertiden ikke særlig sjovt. Endvidere foreslår vi at køberen er vidende om de mest aktuelle betingelser der gælder for bestillingen af billige ukrudtsdug online, fx hvilken byttepolitik internet firmaet benytter.
  3Den mindst kostelige mulighed for levering vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, som dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til online firmaets hjemsted. Den fragtløsning kan vise sig at være virkelig væsentlig om man absolut skal bruge ukrudtsdug inden for kort tid. Alternativt så sikrer indtil flere e-forretninger i Danmark portofri fragt, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der erhverves for en konkret sum.
  4Størstedelen af online forhandlere tildeler heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til ukrudtsdug. Den mest almindelige er lige nu at afsende til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Denne er jo meget let, og typisk tillige den prisbilligste leveringsform.
  5Leveringstidspunktet er naturligvis særligt udslagsgivende i tilfælde af at man behøver produkterne om kort tid, og herved er det forholdsvis på sin plads at man checker det forventede leveringstidspunkt ved ukrudtsdug. Flere online shops byder på billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer, som imidlertid stiller krav om at bestillingen gennemføres før et angivent tidspunkt.
  6Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er dækket ind under en foranstaltning, der sikrer dig som kunde overfor uægte online shops. Som et alternativ burde du vælge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at afbetale regningen over flere uger.
  7Nogle få online virksomheder garanterer fri fragt på ukrudtsdug, men ofte er det så nødvendigt at man shopper for en præcis sum. Desuden kan man vælge den mest betalelige mulighed for levering, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop. Fragtformen bliver som oftest lige så vel i høj grad ukompliceret. Den mest billige leveringsmulighed er utvivlsomt selv at hente ordren.
  8Det er jo efterhånden i høj grad uproblematisk for forbrugerne at lave prissammenligning online på billige ukrudtsdug hos flere internet virksomheder, og til tak frembyder massevis af e-shops billig fragt. Til gengæld kan det til hver en tid være rentabelt at sammenholde enkelte internet outlets efter udsalg og tilbud inden du handler, sådan at du er på den sikre side med at få den mindst kostelige pris.
  9Vi anbefaler generelt at se nærmere på om internet shoppen er e-mærket medlem, eftersom det længe har været en antydning af at internet webshoppen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, og at shoppen ofte overværes af eksperter der har indsigt i de gældende regulativer. Forinden folk bestiller billige ukrudtsdug hos en internet butik kan de ideelt set granske e-shoppens forretningsbetingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk