Bygteam.dk

Vådrumsgips pristjek

Er du på udkig efter vådrumsgips? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 4.531 kr. Det er 59 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 vådrumsgips inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
4.531 kr.13x900x2500 mmKøb
4.854 kr.13x900x2500 mmKøb
4.947 kr.13x900x2500 mmKøb
6.705 kr.13x900x2500 mmKøb
6.810 kr.13x900x2500 mmKøb
7.157 kr.13x900x2500 mmKøb
10.200 kr.13x900x2500 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du med fordel bestille ved en webshop, hvor du kan få information omkring vådrumsgips.
Ifald du skal have byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du med fordel fragte produkterne selv. Det er specielt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man undersøge netbutikkens regler.
Du vil finde ulighed i prisen på billige vådrumsgips fra webshop til webshop. En del fokuserer på billige priser, imens nogle fokuserer på faglig sparring. Du bør reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg af varer, imens andre har fokus på en bestemt varetype. Du bør overveje om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare vådrumsgips.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og derved har folk mulighed for at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Herigennem har man chancen for at spare leveringsgebyret, og endda skaffe produkterne nu og her.
De udbredte byggecentre køber produkter fra forskellige nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt sortiment af vådrumsgips online.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte butikker, som bidrager til ubekymrethed når man handler online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det vil du få ekstra informativ vejledning fra personale som er specialister i netop vådrumsgips.
Mange små butikker er mindre firmaer, som oftest har danske ejere, muligvis endda lokalt nær dig. Dem hjælper du ved at handle vådrumsgips online på deres webshop.
Flertallet af specialiserede webshops styrer selv produktionen af varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online bør du få lavere priser.
Danmarks største byggekæder
vådrumsgips silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

vådrumsgips bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag over 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

vådrumsgips harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

vådrumsgips jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Typisk vil det være betydningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har en økonomisk ramme. Det er fordelagtigt at tage noter til hver eneste udgift, og dernæst indsamle den billigste pris på dem slavisk.
2For projekter udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund bør du med jævne mellemrum tage et kig på meldingerne om vejret i den tid der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at piske ned absolut lige når du er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
3Du skal aldrig nogensinde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning herunder arbejdssko som hjælp mod eventuelle risici. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
4Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til byggeprojektet, hovedsageligt når det kommer til krævende byggeopgaver. Krævende byggeprojekter gør krav på mere end en person. Dertil må det blive mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
5Man kan indhente offentlig støtte til ombygninger. Det fås i tilfælde hvor byggeriet er CO2-besparende. Af få støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
6Du har adgang til endeløse guides og videoer på internettet som kan vejlede dig. Specielt YouTube tilbyder dig enorme mængder almennyttig oplysning, i særlig grad hvis man benytter den engelske version.
7Der præsenterer sig utvivlsomt utidige udfordringer i forbindelse med store projekter, og som følge heraf er det meningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i tidsplanen, så man føler sig tryg ved at komme i mål.
8Længe før du iværksætter byggeprocessen er det aldeles betydningsfuldt at have styr på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være diverse retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
9Planlægning vil være nøglen til succes med arbejdet. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet plan, der viser hvilke opgaver der laves på hvilke dage, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du sammensætter agendaen.
10Husk at reflektere over hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere skal anskaffe assistance fra en professionel til opstarten af det. Når du ønsker professionel hjælp vil det oftest være en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra flere entreprenører.
11Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de presserende byggematerialer indkøbt før du begynder håndværket. Du kunne med fordel udfærdige en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå alt der er nødvendige, og så gennemgå hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er klar.
12Du vil på ingen måde fattes værktøj. Typisk kan det vise sig fundamentalt at du har grejet til disposition før du indleder byggeprojektet. Husk også at inkludere de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
De højest bedømte byggeshops
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ret så imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som altså er rigtig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er meget godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken fragtmetode er smartest?

Flere e-forhandlere yder i dag et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til vådrumsgips. Den mest benyttede er i øjeblikket pakkeshops, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer lige når det passer dig. Leveringsmetoden er altså virkelig overkommelig, og mange gange også den mest letkøbte fragtmetode.

Du kunne også beslutte dig for at få pakken bragt til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Denne er somme tider en tand mindre billig, men desuden i høj grad smertefri for vådrumsgips online. Den billigste leveringsmodel er unægtelig at du selv henter pakken, som jo stiller krav om at du opholder dig nær internet shoppens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på vådrumsgips kan vise sig at være super vigtig ifald du behøver dine nye varer straks, så derfor er det utvivlsomt på sin plads at man gransker den anslåede leveringsdato på vådrumsgips. En stor portion byggemarkeder – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig 1 dags levering på deres bedst sælgende produkter online, som dog kræver at der bestilles forinden et angivent klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få de nye varer klar forud for at de lageransatte får fri.

Indtil flere online virksomheder tilbyder levering uden omkostninger på vådrumsgips online, men i reglen kræver det at du bestiller for en konkret pris. Desuden burde du gribe den prisbilligste mulighed for fragt, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted.

De fleste netshops foreslår click-and-collect hvor du handler billig vådrumsgips online men afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Bygma. Byggemarkederne frembyder fx click-and-collect på vådrumsgips i disse områder:

Åbyhøj, Vanløse, Tårnby, Virum, Ishøj, Valby, Brøndby, Dragør, Hjørring, Rønne, Helsingør, København, Ringsted, Tilst, Brabrand, Herning, Holbæk, Hedensted, Charlottenlund, Lyngby, Vallensbæk, Værløse, Hvidovre, Aalborg, Solrød Strand, Ballerup, Kalundborg, Herlev, Nørresundby, Nærum, Greve, Haslev, Kokkedal, Hedehusene, Nakskov, Esbjerg, Frederiksværk, Odense, Thisted, Brønshøj, Haderslev, Korsør, Hobro, Gladsaxe, Skive, Risskov, Viborg, Hillerød, Køge, Vejle, Odder, Vordingborg, Nyborg, Højbjerg, Silkeborg, Frederikssund, Struer, Slagelse, Næstved, Kolding, Glostrup, Allerød, Holstebro, Jyllinge, Stenløse, Gentofte, Frederikshavn, Horsens, Svendborg, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Skanderborg, Søborg, Aabenraa, Birkerød, Albertslund, Rudersdal, Ikast, Grenaa, Taastrup, Lystrup, Sønderborg, Ølstykke, Lillerød, Randers, Roskilde, Fredericia, Hørsholm, Middelfart, Rødovre, Brønderslev, Aarhus, Varde, og Farum, .

Klik-og-hent for vådrumsgips er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når man kigger i data fremstår det tydeligt, at online shoppere tit efterspørger bl.a. køb vådrumsgips og vådrumsgips tilbud. Man ser desuden ofte internet shoppere søge blandt andet vådrumsgips priser, vådrumsgips online samt billig vådrumsgips, foruden de store byggekæder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Få den bedste pris på vådrumsgips

Det er efterhånden ekstremt ligetil for internetbrugere at analysere tilbud på billige vådrumsgips online på diverse forhandlere på nettet, og derfor har massevis af e-firmaer set sig tvunget til at nedskære salgspriserne på vådrumsgips drastisk, og derudover byde på levering uden gebyr.

Dog kan det stadigvæk blive indbringende at se nærmere på forskellige webshops efter tilbud på vådrumsgips online forinden du placerer ordren, så du er garanteret at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Man skal trods alt være opmærksom på, at når en online forretning sælger billige vådrumsgips online til salg for en pris der er uendeligt fordelagtig, så kunne det tit være et tegn på en uægte shop. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en vedtægt, som assisterer dig som kunde imod fup e-firmaer.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du benytte et tilbud som fx ViaBill, ifald du vil honorere regningen på vådrumsgips over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel i specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som fx Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når vi kigger i data bliver det markant, at folk typisk kigger efter for eksempel billig vådrumsgips og køb vådrumsgips. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere efterspørge eksempelvis vådrumsgips priser, vådrumsgips online samt vådrumsgips tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg vådrumsgips er 4160 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

Jeg fik min pakke” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot genererer helt relevante løsninger til at gennemgå flere aktuelle køberes domme og af den grund er det fornuftigt, at du studerer internet virksomhedens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling på billige vådrumsgips online.

Facebook leverer for øvrigt fuldt ud uafhængige løsninger til at få indblik i e-forretningens kundetilfredshed. Desuden møder vi mange internet foretagender hvor du kan nedfælde en anmeldelse af deres købsoplevelse, som også må udnyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk shopper billige vådrumsgips online hos en e-shop kan man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsvilkår, det er dog tit et tidskrævende projekt, særligt hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Alternativet kunne være at tjekke hvorvidt internet shoppen er e-mærket, siden det bør være en påvisning af at e-shoppen respekterer de danske love, tillige med at e-butikken af og til evalueres af sagkyndige der kender til de gældende vilkår.

Desuden giver det dig anledning til støtte, når du bliver udsat for vanskeligheder med dit køb af vådrumsgips. Udover dette rekommanderer vi at kunden er omhyggelig omkring de mest aktuelle betingelser gældende for købet af vådrumsgips online, for eksempel den returrettighed online virksomheden anvender.

Her er det desuden afgørende, at man stadig bevarer sin kvitteringsmail, således man fremadrettet kan bevidne bestillingen af vådrumsgips, hvad end man handler ved Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix eller Stark.

Ole D gav 5 stjerner

Hurtig

Anna gav 4 stjerner

Fremragende service

Poul gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Søren Christiansen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til indkøb via nettet
1Det er jo efterhånden rigtig ukompliceret for alle at tjekke tilbud online på billige vådrumsgips på tværs af netbutikker, og til gengæld frembyder massevis af e-butikker billig fragt. Det kan ikke desto mindre vise sig profitabelt at kontrollere visse webshops efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så man er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris.
2Fragtperioden kan vise sig at være ret udslagsgivende forudsat vi står og skal bruge pakken straks, og med det formål er det skam meningsfuldt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved vådrumsgips. Masser af online webshops giver løfte om billig 1 dags fragt på mange af butikkens produkter, men vær på vagt da det er forudsat at ordren lægges forud for et givent tidspunkt.
3Generelt anbefaler vi at kigge om online forhandleren er e-mærket medlem, fordi det burde være en sikring om at internet virksomheden imødekommer gældende dansk lovgivning, foruden at internet butikken af og til føres tilsyn med af fagmænd som har nøje kendskab til reglerne. Forud for at folk bestiller billige vådrumsgips på en online webshop behøver man principielt granske netbutikkens forretningsaftale.
4Nogle få webshops sikrer gebyrfri levering på vådrumsgips, men i mange tilfælde kun ifald man handler for en konkret sum. Som alternativ bør man udse dig den mest betalelige leveringsmetode, hvilket gerne er at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver uheldigvis lige så vel usædvanlig nem. Den mest prisbevidste leveringsmodel vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
5Trustpilot frembringer adskillige troværdige genveje til at efterse ganske mange eksisterende forbrugeres domme og af den grund kan det være til hjælp, at du udforsker netbutikkens ratings forinden du køber billige vådrumsgips online. Facebook byder på også uden sammenligning anstændige genveje til at få indblik i webshoppens popularitet.
6Inden nogen handler billige vådrumsgips på en internet forhandler burde de for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl ikke super spændende. Desuden foreslåes det at køber er vidende om de mest betydningsfulde retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af billige vådrumsgips online, f.eks. den returpolitik internet forhandleren tilsikrer.
7Den mest prisbevidste fragttype er dog at du selv henter varerne, som dog stiller krav om at du bor lige ved online forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmulighed er selvfølgelig ret vital om vi absolut skal bruge vådrumsgips om et øjeblik. Alternativt så sikrer flere butikker på nettet fragt uden betaling, men i mange tilfælde stiller det krav om at der aftages for en fastsat sum.
8Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en vedtægt, hvilket støtter folk overfor bedrageriske e-firmaer. Alternativt kan du anvende en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afdrage beløbet over en længere periode.
9En masse shops på nettet foreslår på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsudgaver til vådrumsgips. Det mest almindelige er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente produkterne når du har tid. Fragtløsningen er altså ret fremkommelig, og endda også den prisbilligste leveringstype.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk