4 tips til dit valg af malerfirma

4 tips til dit valg af malerfirma

Står du over for en maleropgave i hjemmet og skal finde et malerfirma til opgaven? Så skal du ikke bare vælge det første, du kommer i nærheden af. Bruger du lidt tid og laver lidt research, kan du hurtigt spare penge og få større sikkerhed for et professionelt resultat. Og hvem vil ikke gerne det? Herunder kan du læse nogle gode råd til din søgen efter et godt malerfirma.

1. Vurder om malerfirmaet virker professionelt

Har du fundet et malerfirma, som du overvejer at kontakte? Så er det altid en god idé at tjekke firmaets hjemmeside, så du kan vurdere, om det virker professionelt. Du vil forhåbentlig også kunne se billeder af malerne eller læse mere om malerfirmaet, så du får en bedre opfattelse af malerfirmaet, og de folk, der skal løse maleropgaven for dig.

2. Brug et lokalt firma og spar penge

Ønsker du for eksempel hjælp til maling af lejlighed i Nordjylland, er det en god idé at vælge et lokalt malerfirma. Der er nemlig flere fordele ved at vælge et firma fra dit nærområde – blandt andet økonomiske. Vælger du et malerfirma, der holder til tæt på dit hjem, skal du sjældent bekymre dig om, at der skal betales ekstra for kørsel til og fra opgaven. Måske får du endda en bedre pris på opgaven, end hvis malerfirmaet skal køre langt. Samtidig er det også godt at støtte det lokale erhvervsliv.

3. Læs andre kunders erfaringer

Én af de bedste måder til at vurdere om et malerfirma er værd at kontakte er at læse andre kunders erfaringer. For hvis andre boligejere har gode erfaringer, vil din oplevelse højst sandsynligt også blive god. Du kan for eksempel finde anmeldelser af malerfirmaer på Trustpilot eller ved en simpel søgning på deres firmanavn. Har de en virksomhedsprofil i Google, kan du ikke undgå at se tidligere kunders anmeldelser og bedømmelser.

4. Vælg ikke det billigste tilbud

Når du skal have malet, har det selvfølgelig meget at sige, hvad opgaven kommer til at koste dig. For det er de færreste der har et ubegrænset budget. Men selvom prisen er vigtig, kan det sjældent betale sig at vælge det billigste tilbud. Du risikerer nemlig, at prisen er ’så lav’, fordi maleren ikke er dygtig nok, eller at materialerne ikke er af høj kvalitet. Og det vil ofte kunne ses på det færdige resultat. Derfor er det godt givet ud at betale lidt mere for et ordentligt resultat, der holder længere.