Tjek AUBO for tilbud på nyt køkken, bad, bryggers og garderobe

Du har endelig sparet penge op til at få dit nye drømmekøkken, bryggers, bad eller garderobe og vil gerne have en kompetent køkkenvirksomhed til at håndtere logistikken. Her er AUBO det oplagte valg, for inde på https://aubo.dk kan du finde kataloger, tilbud på finansiering af rumrenovering og tage kontakt til virksomheden for at få dem til at finde et godt tilbud til dig.

Ønsker du en strømlinet proces omkring renovering i hjemmet, så kontakt AUBO – køkken, bad, bryggers og garderobe i alle prisklasser har de, så du er sikker på at finde et godt tilbud.

Hvordan kunne et nyt køkken se ud?

Skal du have et køkken med et moderne tema, hvor hvid eller sort får lov at dominere hele billedet, og du har masser af grebsløse skuffer og integreret køleskab samt opvaskemaskine, så intet specifikt springer i øjnene? Det er i hvert fald et eksempel på, hvad AUBO kan tilbyde dig. På den mere praktiske side kan du få deres køkkener med bestik- og krydderiindsatser i skufferne, knivblokke til at holde på skæresagerne og kolonialskuffer til melet, kaffe og te mv.

Hvad tilbyder AUBO til badet?

Til badeværelset kan du vælge fra flere typer spejle, du kan få i talrige konstellationer. Ønsker du at kunne se hele kroppen, når du står lige foran spejlet, kan det lade sig gøre. Foretrækker du kun at have hovedet i fokus, når du står ved vasken og lægger makeup eller barberer dig, finder du også en løsning. Vælg desuden mellem flere håndvaske, der alle har unik identitet.

Hvad med bryggers – og garderobe?

Til bryggerset kan du få en vaskesøjle, hvor tørretumbleren placeres oven på vaskemaskinen, som du kan skærme af for med en skydedør. Så kan du tage imod gæsterne, uden at dine rumsterende maskiner generer for meget. Skydedøre er også ideelle til de større garderober.