Beskyt din butik med den rette tyverisikring

Lige meget om du ejer en større eller mindre butik, er det alfa og omega, at du er forsynet med en eller anden form for tyverisikring. Men hvilken tyverisikring kan du vælge, og hvad er bedst? Her kan du læse mere om, hvordan du kan beskytte din butik med hjælp fra den rette tyverisikring.

Vælg mellem flere former for tyverisikring

Når du skal i gang med at tyverisikre din butik, er det en fordel, at du kender til de forskellige muligheder. Du kan blandt andet vælge mellem følgende former for tyverisikring til din butik:

  • Rullegitter og rullejalousi

Et rullegitter eller et rullejalousi er en fremragende løsning, når det kommer til at tyverisikre vinduer samt andre åbninger. Mens rullejalousier er forsynet med helt lukkede lameller, kan rullegitre have enten åbne masker eller perforerede lameller.

Det er muligt at købe et rullegitter eller et rullejalousi i en række design. Herved kan du finde den mest optimale løsning til din butik.

  • Saksegitter

Ønsker du en mere dekorativ form for tyverisikring, bør du kigge nærmere på et saksegitter. I og med at dette er meget fleksibelt, kan du bruge det nærmest alle steder. Et saksegitter er velegnet til både døre, vinduer, adgangsporte samt andre steder.

  • Rulleskodder

Rulleskodder kommer med flere praktiske egenskaber. Udover at denne løsning er med til at sikre din butik, så kan den ligeledes bruges som solafskærmning. Du kan altså også bruge rulleskodder til solafskærmning, hvilket kan være et plus for nogle butikker. Rulleskodder er en ganske pæn form for tyverisikring. Ydermere er de nemme i brug.