Brug pullerter i indretningen – privat eller erhvervsmæssigt

Pullerter findes i mange forskellige udformninger, og de kan være lavet af forskellige materialer. Nogle af dem er stationære, og andre er flytbare og dermed mere fleksible. Du kan indrette dig med dem på din egen private grund, eller du kan have dem placeret på strategisk rigtige steder i forbindelse med din erhvervsejendom.

Find den helt rigtige form for pullert til det formål, du skal bruge den til.

Hvad bruges pullerter til?

En pullert er en form for pæl, som typisk er omkring en meter høj. Toppen er afrundet, og den kan være forsynet med et eller flere refleksbånd. Sådan en pæl kan bruges til flere formål ude i det fri. Det kan for eksempel være til sådan noget som følgende:

  • Trafikregulering
  • Afspærring
  • Terrorsikring
  • Støttepæl til cykler
  • Dekoration

Selv om en pullert ofte har et praktisk formål, så betyder det naturligvis noget, hvordan den er designet. Dermed kan den også fremstå som en form for dekorativt indslag i bybilledet.

Skal for eksempel en afspærring være mere markeret, så kan der sættes en kæde imellem to pullerter. Det kan også se ret flot ud.

Hvad kan en pullert være lavet af?

En pullert kan være lavet af forskelligt materiale. Det kan afhænge af, hvad den skal bruges til, og hvad der ser flottest ud. En typisk pullert kan være lavet af følgende materialer:

  • Stål
  • Træ
  • Gummi
  • Genbrugsplast

Samtlige materialer er selvfølgelig vejrbestandige, og alle pullerter kan monteres helt fast eller med mulighed for at fjerne dem eller flytte dem. Der er tale om produkter af virkelig god kvalitet, som kan holde til vejr og vind og til at blive brugt i byrummet.

Det anbefales, at du sætter striber eller felter med refleks på pullerten. Det gør den mere synlig og kan være med til at forhindre, at nogen støder ind i den.

Find den rette pullert-model

Både design og materiale betyder noget, når du skal vælge den helt rigtige model af en pullert. Det er for eksempel meget smart at have en model af gummi, hvis cykler eller biler kan risikere at køre ind i dem i forbindelse med en trafikregulering. Det kan forhindre, at skaden bliver alt for stor.

Er der tale om terrorsikring eller anden form for sikring, så er det nok en model af kraftigt galvaniseret stål, du skal vælge. Skal pullerten stå i et naturområde, kan det anbefales, at du vælger en pullert i en egnet træsort.