Guide: Leder du efter ny seng og mangler du inspiration?

Det at vælge seng er en vigtig opgave. Vi bruger så meget tid i sengen, og den gode søvn er central for at vi kan fungere godt og veludhvilet i hverdagen. Mangler du inspiration til købet af din nye seng så læs med her.

Typer af senge

Der findes mange forskellige typer af senge, som hver især har deres fordele. Du kan starte ud med at overveje hvor meget plads du har, og derfor også hvilken størrelse din næste seng skal have. Når du skal finde den bedste seng for dig kan det være at du også skal ud at skifte sengetype så du prøver noget nyt end hvad du er vant til. Gå på udkig online eller i butik efter de mange typer, og se hvad der tiltaler dig.

Hvilken er så rigtig for dig?

Når der er så mange valg, kan det godt føles vanskeligt lige præcis at vælge den seng der passer allerbedst til dig. Overvej hvad du synes fungerer godt ved din nuværende seng, men tænk også over hvad du føler du mangler, eller hvad du synes der kunne være dejligt var anderledes. Komfort er nemlig også en form for selvforkælelse, som du gerne må gøre noget ekstra ud af. Det kan du nemt gøre ved at vælge en seng, der tiltaler dig og som passer på din krop.

Udnyt eksperternes ekspertise

Hvis du er i tvivl om hvad der passer bedst til dig, så bør du søge råd og inspiration hos nogle af de mange senge- og madraseksperter der findes rundt om i landet. Både online og i butik står der kompetente fagfolk klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige seng. Når mulighederne er så mange, er det rart at have en ekspert til at hjælpe med at sortere nogle valgmuligheder fra.