Skab dit eget hjemmekontor med disse tips

Har du brug for et sted at sidde og arbejde derhjemme? Så er det oplagt at lave et hjemmekontor, hvor du altid har mulighed for at trække dig tilbage.

Byg dit eget skrivebord

Det er måske svært at finde et skrivebord, der passer lige præcis til dit hjemmekontor. Derfor er det værd at overveje at bygge et selv. Det er nemlig hverken svært eller besværligt. Det er forholdsvis nemt at bygge et skrivebord selv.

Første skridt er blot at finde ud af, hvilke mål dit skrivebord skal have. Og det afhænger naturligvis af dit kontors størrelse.

Dernæst er det bare at finde en plade, der kan fungere som en bordplade og skære til i nogle passende mål. Til sidst mangler du bare nogle fede bordben, der passer til.

Gør plads til at slappe af

Når du sidder og arbejder på dit kontor, er det rart med en pause en gang imellem. Du har måske brug for at tænke lidt videre over dit arbejde uden noget støj fra en computerskærm. Men det kan også være, at dit hoved og øjne blot har brug for en pause. Derfor er det en god idé at lave en plads, hvor du har mulighed for at slappe af.

Det kan være en lækker daybed, en lille sofa eller et par sækkestole. Det kommer helt an på, hvad ud er mest til, og hvad der passer bedst til dit hjemmekontor.

Lav en god opbevaringsløsning

Du har garanteret nogle forskellige ting på dit kontor såsom papirer, mapper, udstyr m.m. Det kan godt være forstyrrende, hvis alt sådan noget ligger og roder. Derfor er det helt sikkert en fordel med en god opbevaringsløsning, hvor du nemt kan pakke alt væk.

Du kan f.eks. indrette med et stort højskab, en åben reol med kasser eller en kommode.