Roofline Murkronesystem til alle industrier

JUAL Roofline bruges som murkrone-inddækning med 6° indgående hældning, hvor der ønskes et flot og ensartet udtryk. JUAL Roofline murkronesystem finder anvendelse inden for en bred vifte af byggerier – både ved nybyggeri og renovering.

  • INDUSTRI- OG ADMINISTRATIONS­BYGGERIER
  • INSTITUTIONER OG OFFENTLIGE BYGGERIER
  • ETAGEBYGGERIER

Derudover er der også gang i forskellige projekter indenfor type- og sommerhusbyggerier, hvor Roofline Murkronesystem også kan fungere som den elegante afslutning på toppen af facaden. Håbet er også, at man på sigt kan se Roofline murkroner endnu flere DGNB-byggerier, da bæredygtige byggeprojekter er en tendens vi ser mere og mere i branchen.

Der opleves en stor tilfredshed med dette murkronesystem, og især kombinationen af hurtig montagetid og æstetisk kvalitet er et element, som er med til at skabe det unikke produkt på byggepladsen. Derudover er muligheden for at vælge Roofline Murkrone i alle farver medvirkende til, at motivationen øges omkring bygningens designmæssige udtryk – hvad end det drejer sig om eget hus, institutionen, administrationsbyggeri eller noget helt fjerde.

 

Roofline Murkronesystemet favner også bredt, ved at det matcher alle typer af øvrige materialer som beton, stål, tegl, træ eller lette facadeprodukter. Det gør det også nemmere for alle i beslutnings- og arbejdsprocessen med projektet.

Fremtidens system i branchen

Selvom Roofline Murkronesystem stadig er et forholdsvis nyt system og en ny spiller i tagbranchen, har systemet alligevel formået at gøre sit indtog på flere byggeriprojekter.

Et af de første Roofline Murkrone projekter var på Godsbanen i Århus, hvor et nybyggeri af 138 almene boliger har Roofline som kantløsning på taget.

Lasse Mors, projektchef fra Knudsgaard A/S siger følgende om projekteringen af Roofline Murkronesystem: ”JUAL Roofline murkronesystem er en unik løsning, der indebærer en stor tidsbesparelse i forbindelse med montagen. Jeg ser det som en yderst fleksibel murkrone løsning, som jeg tror vil være fremtidens system i forhold til murkroner. Jeg er helt klar opsat på at bruge Roofline til fremtidige projekter”.