Vælg en holdbar inddækning til taget

Skorsten

Har du dårlige erfaringer med inddækninger til taget?

Er du håndværker eller gør-det-selv-ekspert, og har du prøvet at montere en inddækning på taget, kender du garanteret til følgende scenarie.

Du har købt en inddækning i håbet om, at den kan løse din udfordring med at gøre taget helt tæt. Men da du går i gang med at montere, viser det sig, at inddækningen er meget lidt fleksibel at arbejde med, at den er svær at montere, og at resultatet ikke bliver, som du havde ønsket. Ovenikøbet viser det sig, at inddækningen slet ikke holder taget tæt, og at den begynder at gå op i limningen efter få måneders brug.

Kan du nikke genkendende til ovenstående? Og er du træt af at bruge tid og penge på inddækninger, som ikke holder i længden? Så findes der heldigvis en løsning på din udfordring.

Her får du inddækninger til taget, der både er fleksible, holdbare og miljøvenlige

Firmaet SabetoFLEX var træt af at skulle nøjes med dårlige inddækninger og besluttede sig derfor for at udvikle verdens bedste inddækning. Det gjorde de med visionen om, at det bør være muligt at få en inddækning, der både er fleksibel, ekstremt holdbar, miljøvenlig og brandsikker.

Med udgangspunkt i denne mission fandt de frem til, at materialet PIB (polyisobutylene) egner sig helt perfekt til det, de mener, at en inddækning skal kunne. Materialet er nemlig 100% strækbart i alle retninger, det er ekstremt holdbart med en levetid på op til 75 år, og det holder tæt selv på de mest udsatte områder. Derudover er det selvvulkaniserende, hvilket vil sige, at to stykker overlappende inddækning smelter sammen til ét materiale. Endelig er materialet fuldklæbende og brandsikkert, og det efterlader ingen afsmitning til omgivelserne.

Denne opdagelse har banet vejen for SabetoFLEX’ succes med deres inddækninger. De har skabt et produkt, som slår konkurrenternes med længder, blandt andet på grund af den ekstremt lange holdbarhed og den nemme montering, som skyldes materialets gode fleksibilitet.

Bestil dine inddækninger direkte hos SabetoFLEX

Lyder SabetoFLEX’ inddækninger som noget, du kunne tænke dig at prøve, kan du købe dem direkte gennem deres hjemmeside. Du har også mulighed for at spørge virksomheden til råds, hvis du har spørgsmål om produktets egenskaber.