Sådan kan du få din stue til at virke større

Du har lige købt en bolig, og den ulempe, som du forsøger at finde ud af, er at stuen virker lidt lille. Du vil gerne have, at den kommer til at virke større, selvom du ikke kan få den til at blive større. Du ved, at du nok også kommer til at renovere boligen, men du har også brug for nogle andre råd til, hvordan rummet ikke kommer til at virke lille. Hvis du ønsker et tilbud om renovering, kan du klikke ind på bygge.dk og se mulighederne der. Ellers læs med!

Naturligt lys

Hvis lyset falder ind på en naturlig måde, kan det også få rummet til at se større ud og skabe mere rumlighed. Det kan gøres ved f.eks. at indbygge nogle større vinduer, der netop lader lyset komme ind. Hvis du trods alt ønsker en renovering, kan det være, at du også skal skifte vinduer og undersøge muligheden for at få indbygget nogle større vinduer, så det naturlige lys kommer ind i din stue.

Let boligindretning

Stuen skal ikke proppes med ting, fordi så er det først der, at man virkelig kan se, at stuen ikke er særlig stor. Et godt råd, er at holde stuen meget simpel og meget let boligindretning. Intet der er for tungt for øjet og brug gerne lyse farver som hvid. Sort kommer til at lukke rummet mere, og derved give den omvendte effekt af, hvad du ønsker.

Der er naturligvis nogle ting, som i bare skal have inde i stuen, og det er også svært, hvis i har nogle krav til boligindretningen. Men der er altid plads til de essentielle ting som fjernsyn, sofa og sofabord. Det er blot en god idé at holde dem i de blide farver og ingen farver, der er for voldsomme.