Tjek om din retshjælpsforsikring dækker udgifter til syn og skøn på sagfoererne.com

Med hjælp fra Sagførerne kan du potentielt slippe for en del bekymringer, hvis du står midt i en sag om byggesjusk i forbindelse med nybyg eller renovation af fast ejendom. De er nemlig eksperter på området og hjælper gerne dig med både at arrangere syn og skøn og trække på din retshjælpsforsikring, så sagen kan afsluttes hurtigt og uden for mange økonomiske konsekvenser for dig.

En retshjælpsforsikring sikrer dig økonomisk

Kender du endnu ikke til begrebet ’retshjælpsforsikring’, bør du læse med her, hvis du er husejer eller overvejer at blive det. Din retshjælpsforsikring kan nemlig blive din redning, hvis du som privatperson må søge juridisk hjælp i forbindelse med en entreprisesag. Din retshjælpsforsikring dækker dine udgifter til sagen, herunder udgifter til rets -og berammelsesafgifter, syn og skøn, vidnegodtgørelser, sagsomkostninger til modparten og så videre. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at retshjælpsforsikringen ikke dækker fra tidspunktet, hvor der endnu ikke er konstateret en retstvist. For at blive klogere på, hvad din retshjælpsforsikring dækker, kan du kontakte Sagførerne, der er eksperter indenfor entrepriseret. Sagførerne bistår dig i dialogen med modparten og varetager alene dine interesser under sagen.

Læs mere på www.sagfoererne.com.

Arranger syn og skøn i samarbejde med Sagførerne

Hos Sagførerne kan deres advokater bistå dig i tilfælde, hvor det er nødvendigt at inddrage en skønsmand. Inden for bygge- og boligområdet opstår der ofte uenigheder mellem entreprenør og bygherrer, og det er i disse sager, at syn og skøn må inddrages for at afgøre en tvist. Sagførerne hjælper dig, således at dine interesser varetages, når der skal anmodes om syn og skøn, og når sagen skal føres i retten.

Ikke nok med at Sagførerne hjælper dig med at arrangere syn og skøn, så bistår de dig også i hele processen. Skønsmandens vurdering afhænger nemlig også i høj grad af parternes fremlæggelse af sagen, og derfor er det kun til din fordel, hvis du lader en specialiseret og erfaren advokat føre ordet for dig.

Står du dermed i en uheldig situation, hvor du har behov for juridisk assistance til at få afsluttet en sag om byggesjusk eller lignende problemer? Så besøg Sagførerne på sagfoererne.com allerede i dag. Der kan du nemlig både rådføre dig med det professionelle team og læse meget mere om entrepriseretlige problemstillinger inden for syn og skøn, byggesjusk og retshjælpsforsikring.