Byg din egen terrasse med disse enkle tips

Mangler du en terrasse i din have her til sommer? Så er det ikke mere besværligt, end at du kan bygge din egen terrasse. Det kræver ikke ret meget, men du får til gengæld med garanti et rigtig fint resultat ud af det.

Kom i gang med din nye terrasse med disse enkle tips.

Lav en plan for din terrasse

Det er først og fremmest nødvendigt med en overordnet plan for din terrasse. F.eks. er du nødt til at vide, hvor stor den skal være, og hvor den skal ligge henne i din have. Det er afgørende for, hvor mange materialer du får brug for.

Desuden skal du tage stilling til, om du får brug for hjælp til at bygge din terrasse, eller om du kaster dig ud i at gøre det selv.

Køb materialer og tag én ting ad gangen

Det er muligt at bygge en terrasse af flere forskellige slags materialer. Når du vælger materialer, så skal du tænke på, hvad der falder mest i din smag, og hvad der passer bedst til din bolig.

Når først du har besluttet dig, kan du begynde at prissammenligne hos forskellige leverandører. Når du prissammenligner, så sikrer du, at du gør dig et godt købt.

Det er ikke svært at bygge en terrasse, hvis du tager én ting ad gangen. Det kræver blot lidt tålmodighed.

Indvi din terrasse med havemøbler

Når først din terrasse står klar, så er der bare tilbage at indvie den. Det gør du f.eks. ved at finde nogle nye havemøbler, der passer til din terrasse. Din terrasse skal nemlig være det sted, hvor du slapper af på en sommerdag og holder grillaftener med din familie. Du finder f.eks. et bord bænkesæt her, men ellers er der alverdens andre muligheder, når det kommer til havemøbler.