Rens af terrasse

Det er vigtigt at rense din terrasse og andre overflader omkring hus og have, da det giver et pænt resultat og en lang levetid. Det gælder for fliser, terrasser, tage og facader af forskellige materialer. Alger og andre belægninger på disse overflader fjernes effektivt ved en professionel rens og overfladebehandling.

Terrasserens er en god investering

Resultatet af en terrasserens er et helt utroligt syn, især når der er mange alger og andre belægninger på din terrasse. Det er i sig selv investeringen værd. Dertil kommer en væsentlig forlængelse af holdbarheden på de materialer, som din terrassen er lavet af.

Der er derfor al mulig grund til, at få bestilt en rens af din terrasse og efterfølgende sørge for vedligeholdelse af behandlingen en gang årligt.

Det danske vejr er meget hårdt ved en terrasse, og der dannes meget hurtigt alger og anden belægning på overfladen. Allerede på under et år er der en tydelige vækst at se, hvis du ikke sørger for at få din terrasse behandlet mod alger, pest og mos. Det gælder både terrasser af træ og terrasser, der er lagt med fliser. Der er forskel i behandlingen ved rens af terrasse, alt efter om den er lagt af hhv. fliser eller træ.

Rens af terrasse lagt af hhv. fliser og træ

Når det drejer sig om en terrasse lagt af fliser, så forhindrer algebehandling af din nye terrasse, at de kedelige belægninger vokser frem.

Til ældre terrasser består behandlingen af en mekanisk rens og efterfølgende imprægnering. Både helt nye samt rengjorte ældre terrasser skal vedligeholdes en gang årligt med en desinficering, som modvirker nye tilgroninger. Vedligeholdelse af en terrasse lavet af træ er også desinficering, men ved selve terrasserensen bruges andre mere skånsomme produkter og en såkaldt rensekasse, som forsigtigt fjerner belægningerne på din træterrasse.