Boligadvokaten – din vej til en sikker bolighandel

hyr en boligadvokat

Skal du til at søge efter en ny bolig, eller er du allerede godt i gang med det? Uanset situationen er det en god idé at hyre en boligadvokat, som varetager dine interesser.

Når du er på udkig efter en ny bolig, er det vigtigt at være opmærksom på, at ejendomsmægleren har sælgers interesse for øje. Derfor kan ejendomsmægleren anses som værende sælgers rådgiver – ikke din.

Derfor anbefales det, at du få en rådgiver på din side i form af en boligadvokat.

Læs mere om, hvad det vil sige at involvere en boligadvokat her.

Hvad er en boligadvokat?

Boligadvokater er specialiseret i salg og køb af ejendomme. Derfor er de exceptionelle gode til at spotte fejl og eventuel handel i ond tro.

Dette sker ved, at vedkommende nærstuderer kontrakter, du bliver tilbudt og forhandlinger, du er involveret i. På denne måde er boligadvokaten med til at sikre, at du får det bedste ud af handlen.

Boligadvokatens arbejde er så at sige at lette dine bekymringer og byrder i en bolighandel ved at fremme dine interesser og sørge for, at alt kører som smurt.

Involver advokaten i de tidlige stadier

Det er en god idé at involvere boligadvokaten fra starten af din jagt på et nyt hjem. På den måde kan du vide dig sikker på, at processen foregår, som den skal.

Derudover kan advokaten også læse tilstandsrapporter og skøder, så vedkommende efterfølgende kan informere dig om dem – herunder også fordele og ulemper ved dem.

Købsaftalen er afgørende

Hvis du alligevel beslutter dig for at inddrage boligadvokaten senere hen, anbefales det, at vedkommende kigger købsaftalen igennem, inden du underskriver den.

Købsaftalen er sidste og afgørende stadie, og derfor er det essentielt, at der styr på de mindste detaljer i aftalen.

Advokatsamfundet – din garanti for et etisk kodeks

Når du har besluttet dig for at hyre en boligadvokat, anbefaler vi, at du undersøger om vedkommende er en del af Advokatsamfundet.

På denne måde sikrer du, boligadvokaten udelukkende højner dine interesser og arbejder ud fra et etisk kodeks.