Lej et depotrum i Odense

Lej et depotrum i Odense, hvis du ligesom mange andre har mangel på plads i hjemmet eller på lageret i din virksomhed. Du kan leje et depotrum i Odense til ganske fornuftige priser, så du kan skabe plads omkring dig. Giv dig selv og din familie det ekstra råderum, som I har behov for, det kan ikke betale sig at lade være.

Hvordan fungere lej et depotrum i Odense?

Gennem tæt dialog med dig finder vi løsningsmuligheder der dækker dine ønsker og behov. På den måde sikre vi, at du får det du har behov for. Skulle dine ønsker eller behov ændre sig undervejs, så er det intet problem. Vi finder blot en ny løsning, så du er tilfreds.

Depotrummene der udbydes er alle rene, tørre og sikre, så de er klar til at tage imod dine ting. Depotrummene fås i størrelserne fra lidt under 10 m3 til lidt over 66 m3, så de kan rumme lidt af hvert. Skulle du ønske dig isolerede depotrum er dette også en mulighed. I øjeblikket er det vores 10 og 20 fods containere der er isolerede, men kontakt os vi finder en løsning.

Lej et depotrum i Odense med fleksibel selvbetjening

Du kan tilse dine ting når det passer ind i din hverdag. Ja du hørte rigtigt, lige når det passer ind i dit program. På pladsen i Odense er der fleksibel selvbetjening, da det giver kunderne en større frihed. Her kan du selv planlægge og tilse dine ting, når det passer dig.

Sikkerheden ved at have et depotrum i Odense

Dine ting er i trygge hænder hos os. Vi sørger for at der ikke er noget at bekymre sig om. Har du ønske om at sikre dit depotrum yderligere, er dette selvfølgelig også en mulighed. Du har mulighed for at tilkøbe sikkerhedsgodkendt udstyr, i form af låse og alarm, så du kan låse dit depotrum yderligere af. Det er også muligt at benytte sig af egen indkøbte låse eller andet sikkerhedsudstyr.