Find et lækkert sted at bo på Frederiksberg

Hvis du er vild med gør-det-selv-projekter, sætter du sikkert også pris på et hjem, der er hyggeligt og pænt. Et sted hvor man virkelig kan se, at det er blevet bygget med omtanke. Hvis du skal flytte til Frederiksberg, og du leder efter et godt sted at bo, bør du derfor overveje Blækhus.

Det er et moderne lejlighedskompleks, der består 188 servicerede lejeboliger. Komplekset henvender sig til dig, der er enten studerende, nyuddannet eller ung professionel. I lejlighedskomplekset er der fokus på fællesskab og komfort. Derfor rummer lejlighedskomplekset også over flere fantastiske faciliteter. Læs med videre, hvis du gerne vil vide mere.

Fokus på fællesskabet

Hvis du skal flytte til Frederiksberg, kommer du måske langvejs fra. I så fald er der også en sandsynlighed for, at du ikke har det store netværk på Frederiksberg. Derfor kan det være en god idé at flytte ind i et lejlighedskompleks, hvor der er fokus på fællesskabet.

Når alle beboere er indstillet på at dyrke fællesskabet, og når omgivelserne indbyder til det, er det nemt at få nye bekendtskaber. Derfor råder Blækhus blandt over en fantastisk tagterrasse, store fælleskøkkener og hyggelige lounge-, arbejds-, og underholdningsområder.

Her er der rig mulighed for, at du kan mødes med de øvrige beboere og hygge dig.

Service og komfort ud over det sædvanlige

Der findes mange bofællesskaber i Hovedstaden, men der findes få steder som Blækhus. Foruden sine mange og lækre fællesområder, råder lejlighedskomplekset også over et yoga- og fitnesslokale. Her har du mulighed for at pleje både din fysiske og mentale sundhed.

Derudover har komplekset også et moderne vaskeri, hvor der er fem vaskemaskiner og tre tørretumblere til rådighed. På den måde kan du nemt få vasket dit tøj, når det trænger.

Hvis du skal modtage en pakke, råder lejlighedskomplekset faktisk også over et digital concierge- og pakkeudleveringssystem. Her kan du døgnet rundt hente dine pakker, når det passer dig. Derfor slipper du altså for at skulle udenfor, når du skal afhente en pakke.

Sikkerhed i højsæde

Hvis du kommer fra en mindre by, er du sikkert vant til en lav kriminalitetsrate. Derfor har du formentlig ikke givet sikkerhed så mange tanker førhen. Når du flytter til hovedstaden, forholder det sig dog anderledes.

Derfor har Blækhus også investeret i et avanceret dørsystem, hvor der er både autoriseret adgangstilladelse og sikkerhedskamera. På den måde kan du føle dig tryg i dit nye hjem.