Derfor bør du investere i et USB-stik

Du er sikkert stødt på USB-stikket på et eller andet tidspunkt i dit liv. Det lille men smarte redskab har nemlig været at finde rundt omkring i verdenen i mange år efterhånden. Og det er der flere gode grunde til. USB-stikket kan nemlig hjælpe med mange forskellige opgaver; især når det kommer til overførsel af forskellige former for medier.

I de følgende to afsnit kan du læse mere om hvilke opgaver, som et USB-stik kan hjælpe med at løse. Du kan også læse mere om, hvordan du selv anskaffer dig et USB-stik, samt hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe et.

Disse opgaver kan et USB-stik løse

Følgende eksempler er bestemt ikke udtømmende for, hvad et USB-stik kan. Du kan læse mere om USB-stikkets egenskaber ved at klikke her: USB-stik til alle behov. USB-stikkets nok vigtigste egenskab er, at det let og enkelt kan overføre forskellige filer imellem forskellige computere. Det kan hurtigt blive besværligt at sende mange filer til hinanden trådløst. Der er eksempelvis en pladsmæssig grænse på mails samt på de fleste fildelingssider. Med et USB-stik bliver det hele meget lettere. Her sætter du nemlig blot stikket ind i den computer, som indeholder filerne. Derefter kopierer du filerne til USB-stikket, tager USB-stikket ud og sætter det ind i den anden computer. Her kan du så kopiere alle filerne over på den anden computer, og så er filoverførslen færdig.

Sådan finder du frem til det rigtige USB-stik

USB-stik fås i alle mulige forskellige former og størrelser. Det vigtigste er sådan set bare, at du køber et USB-stik, hvor der er tilstrækkeligt med plads. Hellere købe et USB-stik med for meget plads end for lidt. USB-stikkets lagerplads er ofte anført i GB. Her bør du derfor gå efter et højt tal, når du skal vælge dit nye USB-stik.