Hjælp din babys udvikling med aktivitetslegetøj

Baby der leger med aktivitetslegetøj

Hvis du ønsker at dit barn skal have en aktiv start på livet er aktivitetslegetøj din bedste ven. Det er aldrig for sent at begynde at bruge aktivitetslegetøj og på Little Happys hjemmesiden, kan du finde aktivitetslegetøj til børn i alle aldre. Aktivitetslegetøjene sørger for at aktivere børn både fysisk og psykisk, børn lærer en masse af at lege med legetøj, og derfor er de helt sikkert et kig værd.

Børn med dårlig motorik har tit svære ved at læse, koncentrere sig og kan føle ubehag ved berøring. For at forebygge en dårlig motorik, er leg med aktivitetslegetøj perfekt. Dette gør at dit barn får bevæget deres krop og dermed bruger motorikken. Det er super vigtigt at lade det blive en fast del af hverdagen inklusiv daglig sport som også sikrer barnet får rørt sig

 

De populære aktivitetslegetøj fra Little Happy

På Little Happys hjemmeside er der mulighed for at finde mange forskellige slags aktivitetslegetøj til børn i alle aldre. De populære aktivitetslegetøj fra Little Happy er bl.a. Aktivitetsnesten som er super god til babyer, denne nest får aktiveret børnene på en nem og hutig måde. Udover nesten finde også en rutsjebane og Bilibo, begge er perfekte hvis man ønsker at skabe aktivitet i hverdagen.

  • Aktivitetsnest: Aktivitetsnesten fra Filibabba er super god til små børn. Nesten skaber et behageligt sted barnet, kan ligge imens han/hun leger med sit aktivitetslegetøj. Aktivitetslegetøjet kan hænges op over baby, så baby kan slå og sparke ud efter det. Det skaber massere af bevægelse hos barnet.
  • Rutsjebane: En rutsjebane er super sjov for barnet at have på børneværelset. Rutsjebanen er det perfekte element til at skabe et sjovt børneværelse. Udover at skabe meget sjov for barnet, gør det over at barnet får bevæget sig, når han/hun bruger den.
  • Bilibo: Bilibo er en motorikskal, som kan bruges på mange forskellige måder. Det er fx super sjovt at bruge den som en snurretop. Her kan barnet bare sætte sig ned i skallen og dreje rundt. Det er en super sjov aktivitet.

 

Skab en bedre motorik med aktivitetslegetøj.

Med aktivitetslegetøj har du mulighed for at skabe bedre motorik hos dit barn. Det er super vigtigt at børn i en tidlig alder begynder at træne motorik og lade sport indgå i hverdagen. Dårlig motorik kan følge barnet ind i teenage- og voksenlivet.

Børn med dårlig motorik har det svære ved at koncentrere sig, læse og kan føle ubehag ved berøring. Hvorimod børn med god motorik generelt er bedre til at forme sociale relationer.

Ved at lade motorisk træning og sport blive en del af hverdagen, kan man forebygge den dårlige motorik.

Med de forskellige aktivitetslegetøj fra Little Happy, kan du nemt få motorik træning til en del af hverdagen. Det gode ved at træne motorik med legetøj er, at barnet vil forbinde det med noget sjovt og vil derfor med glæde være med til det.