Smukke og sikre yderdøre på Amager

Hoveddøren er indgangen til dit værested, dit hjem: den skal ikke kun være sikker og funktionel, den skal derudover både dekorere facaden og slippe lys ind i din entre.

Er døren gammel og har en lås som sidder fast? Inden du beslutter dig for at udskifte hele døren, inklusive karmen, kan det være værd at vurdere, om døren kan repareres, isoleres og males. Derudover kan mønstrede karme eller karme i en anden farve være en måde at give karakter til døren og skabe et dejligt indtryk.

Lister og kiler kan løse problemer

Hoveddøren er en vigtig del af husets profil og en velisoleret dør kan reducere energiomkostningerne markant. Træk rundt om ældre døre kan normalt fjernes ved at montere nye tætningslister, da de gamle ofte er tørret eller revet af. Hvis døren sidder lidt fast, er løsningen ofte at justere, de knække hængslerne, så dørbladet hænger lige. Låsesmed Amager, kan hjælpe dig som står med dette problem i hele København, dvs. hvis du har brug for at få justeret knækkede hængsler på din hoveddør.

Udskift gamle låse

Døren er en vigtig del gældende sikkerhed, både hvad angår indbrudssikring og brand. Nye boligejere rådes ofte til at skifte lås efter indflytning, især hvis låsen er over ti år gammel. Det er også her en låsesmed som du skal have fat i, når låsene skal udskiftet. Kontakt din lokale låsesmed, f.eks. Norh Sikring låsesmed på Amager, hvis du bor på Amager.

Male den gamle dør i en flot farve

Det er muligt at male på de fleste materialer, med undtagelse af trykimprægneret træ, og til yderdøre vælger man normalt en oliemaling. Du skal heller ikke føle dig bundet til at have samme farve på døren som på karme og husknaster – i dag kan du med fordel benytte dig af stærkere farver, der giver facaden liv og ikke mindst karakter!