Få din MacBook fikset

Når din MacBook går i stykker, skal du så smide den væk på forsvarlig vis og købe en ny, eller skal du tage den forbi en reparatør? Spørgsmålet er der ikke noget 100 % rigtigt svar på, for det afhænger selvfølgelig af de konkrete omstændigheder. Bl.a. om fejlen lader til at kunne udbedres, om den har med software eller hardware at gøre, og om den nu er forstyrrende nok til, du bør reagere på den.

Kompetent reparation af MacBook

Det er kedeligt at stå uden en bærbar computer, når du fx gerne vil tjekke byggeplaner på en mere brugervenlig grænseflade, end din smartphone giver. Derfor skal du, når du står med en MacBook, der ikke kører optimalt, tage din computer med til en reparatør, som kan se på den. For kompetente reparatører kan hurtigt sætte sig ind i, hvor at fejlen ligger, og herfra sige, om den er værd at fikse.

Hvad af din computer kan reddes?

Hos en virksomhed inden for reparation af MacBooks og iMacs kan du få nyt glas sat i, ny harddisk installeret og monteret (hvis den gamle ikke kan reddes). Du kan også nemt få din MacBooks RAM opgraderet. Så næsten alt inden for indre og ydre reparationer kan en professionel reparatør tage vare på for dig. Og hvis intet af computeren kan reddes, fx efter voldsomt et tab, får du det at vide.

Vid, at du har garanti hos en reparatør

Når du vælger at lade andre se på din ødelagte computer, skal du være sikker på, at du har garanti hos dem, hvis en reservedel efter et år går i stykker. Se derfor mulighederne for garanti hos folk, der tilbyder reparation af ødelagte MacBooks, iMacs mv. Så står du ikke uden en livline, hvis du en dag atter oplever det problem, du troede, du havde fået fikset. Vælg derfor dine reparatører med omhu.