Nem madlavning i forbindelse med boligrenovering

Mad til hjemmebyggeri

Skal i selv renovere, eller har håndværkere til det, og et hjem der er fuldt med værktøj? Så er madlavning både kompliceret og ikke ønskværdigt at lave, hvis der er støv og skrammel de fleste steder. Men take-away bliver en dyr løsning hver dag. Så hvordan laver man mad hjemme, som familien kan lide, uden at “lave mad” i sin typiske forstand. Svaret kommer med en måltidskasse fra Bonzo. Aftensmad med absolut minimal madlavning og uden behov for opskrifter. 

Minimall forberedelse 

Vi tager udganspunkt at du har et måltid i et glas og en sidedish.

Kør en klud over kogepladen, og stil en eller to gryder på den afhængig om du spiser en ret alene eller også med en sidedish. Fælles er, at du ikke har brug for bordplads til at preppe maden. Maden fra glasset hælder du direkte i gryden, og i gryden til one pot, hælder du godt 650 ml. vand, som du bringer i kog, mens din ønskede ret langsomt varmer op. Når vandet koget hælder du side-dishen i, til det er færdigt, som står tydeligt markeret på indpakningen. 

Når vandet er fordampet, og retten er varmet op, kan du mixe det sammen i en gryde, og servere det hele til familien, direkte fra gryde til spisebord.

Så nemt kandet gøres.

Se hvad for noget mad, vi snakker om

Dette lyder alt sammen godt, men er lidt abstrakt, indtil du ser, hvad for en type mad, det er vi taler om. Så tag ind på bonzo.dk. Gå på opdagelser i mellem vores sortiment af færdigretter.