FRÆSEJERN ET VÆRKTØJ I HØJESTE KVALITET

fraesejern-carl-ras-vaerktoej

CMT FRÆSEJERN I HØJESTE KVALITET

Fræsejern fra CMT og deres overfræsebor er med den største omhyggelighed, innovation og teknologi, som involverer flere tekniske processer. Her vil CMT sikre, at alle jeres kunder og brugere får det fornemmeste overfræseværktøj, og derfor benytter de sig kun af stål i kvalitet i særklasse fra Schweiz samt det hårdeste hårdmetal fra Luxemburg. Du finder intet sted, hvor der er mere fokus på omhyggelighed og øje for detaljer, kan CMT trygt leve op til kvaliteten af deres produkter og sikre, at du får et fræsejern til dine arbejdsopgaver, som gør, at du opnår et tilfredsstillende resultat.

OVERFRÆSER TIL MANGE FORSKELLIGE ARBEJDSOPGAVER OG GØRE-DET-SELV PROJEKTER

Ved du, at med en overfræser er du klar til at fræse de perfekte profil- eller notsamlinger, nedfælde hængsler, lave lækre detaljer og meget mere. Du kan bruge en overfræser som både den professionelle håndværker og til mange gør-det-selv projekter. Der er uendeligt mange muligheder med en overfræser, og hvert fræsejern er tilpasset en specifik opgave så det er kun fantasien der sætter grænser for dit næste projekt.

Find dit nye fræsejern

Der findes helt basalt to typer af fræsejern: Et fræsejern med og et fræsejern uden kugleleje. Fræsejern med kugleleje har et også et andet navn, som er kantfræsejern. Dette kaldes den, fordi det kun kan bruges til fræsning langs en kant, hvor fræsejern uden kuglelejeudstyr kan dykke ned overalt i et emne. Du kan finde fræsejern til overfræser, som kan bruges til at fræse spor i mange forskellige størrelser. Dette kan for eksempel være, hvis du skal lave profiler i dørkarme eller dit gulv som skal have spor til varmeledninger. Du vil også kunne finde fræsejern til træ, hvor du kan trække fræsejernet sidelæns gennem træet og dermed gøre hullet større.