Bedre arbejdsstilling med løfteborde til produktionen i din virksomhed

På enhver virksomhed som har med produktion eller reparation at gøre, er tunge løft og akavede arbejdsstillinger en fast del af arbejdsdagen. Der skal hentes ting ude på lageret, som skal fragtes ind i produktionen, hvor det igen skal løfte op i en passende højde for at kunne indgå i produktionen eller andet arbejde.

Også mange andre opgaver involverer løft af den ene og den anden slags, og efter en lang dag med mange løft og arbejde i ubehagelige stillinger, er det virkelig noget, som sætter sig i kroppen.

En øm krop er der råd for, men hvis tunge løft og bøvlede arbejdsstillinger er en del af arbejdet hver dag over lange perioder, er det pludselig ikke længere bare en øm krop, der er risiko for.

Tunge løft er en af de største årsager til arbejdsskader og generelt nedslidning, og derfor er der godt logik ud fra både et økonomisk og et moralsk perspektiv er nedsætte mængden af tunge løft og ubehagelige arbejdspositioner på din arbejdsplads.

Det kan du bl.a. gøre ved at investere i løfteborde til eksempelvis din produktion. Løfteborde gør en lang række opgaver langt nemmere og meget mere behagelige, så dine medarbejdere kan skåne kroppen i det daglige.

Dertil vil et løftebord også hjælpe til at øge effektiviteten og produktiviteten på arbejdspladsen, da et løftebord først og fremmest gør arbejdet nemmere, mens bordet også vil betyde mindre trætte medarbejdere.

Sådan virker et løftebord

Et løftebord er en bordplade, som kan løftes op og ned med tunge objekter ovenpå. Derfor kan et løftbord både bruges på egen hånd i form af en arbejdsstation, eller det kan bruges som en del af en produktionslinje. Her giver løftebordet muligheder for at arbejde på tunge emner i en behagelig højde – uden der skal bruges kræfter på at rykke rundt og løfte på emnet.