Trucks til transport af tungt gods

En terminaltraktor til transport af tungt gods

Med terminaltraktor får du en maskine der kan transportere og løfte ekstra ordinært tunge gods, som er egnet til industriområder, havneområder og store lagerbygninger. Et andet ord for terminaltraktor er terminaltrækker, da maskinen trækker tungt gods med sig, men uanset og du kalder maskinen terminaltraktor eller terminal trækker, så får du en maskine der kan flytte og køre med meget tungt gods og store genstande.

Terminaltraktoren er designet og produceret til at flytte og køre med tungt gods, såsom containere, lastbiler og vogne. Udover høj funktionalitet hos terminaltraktoren, forventer mange kunder højt sikkerhedsniveau og komfort, når produktet skal anvendes, og dette bliver selvfølgelig godkendt hos de forskellige terminaltraktorproducenter.

Det høje funktionalitetsniveau afspejler sig også, da terminaltraktoren er udstyret med en funktionelkørestyring, som gør maskinen i stand til at køre på ustabile underlag, som oftest ses i industriområder, havneområder og terminalområder. Med det avanceret køresystem kan terminaltraktoren komme under og forbi de forskellige kraner og lysmaster, som skulle være placeret rundt på de store arealer og områder.

Kendetegnene for terminaltraktoren, ses i den høje kvalitet, lange levetid, innovative teknologi, design og fleksible funktionalitet. Alt sammen, noget føreren af køretøjet får utrolig gavn af.

Gaffeltrucks som både er robust og funktionel

Med gaffeltruck får du en truck der er udstyret med to gafler foran, og som kan løfte tungt gods trods den lille størrelse. Gaffeltrucken er en lille pålidelig og robust maskine, som kan løse de fleste opgaver inden for logistik og distribution.

En gaffeltruck er udstyret med høj komfort, som er med til at skabe arbejdsoptimering for medarbejderne.

De forskellige gaffeltrucks kan fås i 3 forskellige typer: Diesel/Benzin, El og Gas.

Diesel drevet gaffeltruck

En diesel truck er produceret og designet til udendørsbrug, hvor dens styrke og massive kraft kan få lov at udspille sig. Her har vitale om en kraftig maskine, som kan flytte tung gods og genstande, som den passer sig og føreren af trucken ønsker. Den diesel drevet truck kan køre og begå sig på næste alle underlag, grundet den innovation teknologi uden at gå på kompromis med effektivitet eller køreevne.

Gas drevet gaffeltruck

Med en gas drevet gaffeltruck, får du en kvalitetsmaskine, som har lave driftsomkostninger og evnen til at kunne bruge maskinen både inden- og udendørs. (Dog anbefales et godt ventilationssystem eller alle vinduer og luger åbne). Den gas drevet gaffeltruck er oplagt til at udføre tungt lager arbejde og med den høje komfort, vil den blive et stort hit blandt medarbejderne på din arbejdsplads.

Elektroniske drevet gaffeltruck

Ønsker du en gaffeltruck som er miljøvenlig, funktionel, lille men stadigvæk robust? Så er el trucken præcis den maskine du leder efter. Grundet den mere og mere miljøbevidste tilgang og efterspørgsel fra kunderne, kan en truck selvfølgelig også i dag køre på elektricitet. El trucken er med sin elektroniske motor, med til ikke at forurene og kan derfor benyttes både indendørs og udendørs med god samvittighed. Så ønsker du en truck som ikke forurener og samtidig er lydløs, så skal du vælge den elektroniske truck.