Køb, lej eller sælg gaffeltruck, el truck, terminaltraktor

Der er i dag et stort fokus på effektivisering af afdelinger i virksomhederne. Der bliver stillet høje krav til de ansattes evne til at handle effektivt og korrekt på de daglige arbejdsopgaver. Det handler tit og ofte om minutter ja nærmest sekunder fra at en arbejdsopgave stilles, til at den skal være færdigafsluttet. 

I små, mellemstore og store virksomheder som lagerfører varer har i mindre og større omfang brug for maskiner i form af gaffeltruck, truck, terminaltraktor og el truck for at kunne håndtere de mange daglige opgaver der stilles. 

Der er meget større fokus på medarbejderens trivsel og effektivitet end nogensinde før, og disse to parametre skal føres hånd i hånd for at man ser sin udviklingskurve stige. Protruck er en dansk forhandler af nye og brugte trucks, el trucks, terminaltraktorer, gulvvaskere og meget andet. De leverer dagligt flere forskellige maskiner rundt i Danmark og i hele verden. 

Med optimerede og fleksible maskiner til rådighed på lageret eller ude på fabrikken kan dine medarbejdere nemmere navigere og styre de stillede opgaver på dagligt basis. Over tid kan det skabe gode resultater på bundlinjen, men også tilgodese menneskers behov for arbejdkvalitet og trivsel.