En metaldetektor er essentiel i forhold til kvalitetskontrol

Når det kommer til kvalitetskontrol i for eksempel fødevarebranchen, er metaldetektorer vigtige. En metaldetektor industri kan nemlig opdage metalliske fremmedlegemer. Leder du efter en metaldetektor? 

I så fald er det en fordel at være klar over, at der findes flere forskellige former af netop denne type metaldetektor. Herved kan du vælge lige præcis den model, der egner sig bedst til dine behov.

Metaldetektorer fra CEIA er et godt valg

Inden for fødevarebranchen kan virksomheders kvalitetskontrol nemt blive udfordret af, at produkter afgiver et højt signal i forbindelse med metaldetektering. For eksempel vil et stykke fersk kød som regel give et højt signal, da kødet har et naturligt indhold af blandt andet salte. Dette sker selvom, at der ikke er nogen fremmedlegemer i kødet.

Vælger du en metaldetektor fra CEIA, får du en model, der undertrykker produkternes egne signaler. Derudover optimerer metaldetektoren dine linjers søgeevne efter metalliske fremmedlegemer med hjælp fra den unikke Multispektrum-teknologi.

Dog er det vigtigt, at du overvejer, hvad du egentligt har brug for, før du træffer en beslutning om valg af en metaldetektor. Inden du investerer i en metaldetektor, bør du i hvert fald finde ud af, hvilken type produkt der skal inspiceres. Er der tale om våde fødevarer, tøremballerede fødevarer, optøede fødevarer eller andet?

Der er mange fordele ved at have en metaldetektor inden for fødevarebranchen. Ikke nok med at den kan være med til at øge produktiviteten på arbejdspladsen, så er den ydermere med til at understøtte overholdelsen af diverse regler på området.