Få dit terrazzogulv til at se ud som var det nyt

Der er rigtig mange af os, der bor i og flytter ind i nogle boliger, hvor der ligger et terrazzogulv. Det er især noget, der ses i de ældre hjem og lejligheder, hvor det har været populært at ligge i blandt andet entreer og på badeværelser.

Og selvom der er tale om et meget smukt gulv, så kan det med tiden komme til at se både slidt, trist og kedeligt ud, efterhånden som det bliver brugt og også udsættes for især skrappe rengøringsmidler.

Spar penge med reparation og slibning af terrazzogulv

Og det er ærgerligt, idet det betyder, at gulvet ikke længere komme til sin ret og fremstår så smukt, som det burde. Mange vælger derfor at få lagt et helt nyt gulv, hvilket kan være meget dyrt.

Derfor findes der heldigvis en anden god løsning, som du kan benytte dig af. Det er nemlig muligt at få dit gamle terrazzogulv til at se ud, som var det helt nyt med reparation og slibning af terrazzogulv.

Huller, revner og det matte look, som opstår fra blandt andet kalk fra vand, er således noget, der kan udbedres og det til en langt billigere pris end et helt nyt gulv.

Kontakt Jysk Gulv Renovering

Hvis det er noget, som du synes, der lyder spændende, så bør du tage et kig inden for hos Jysk Gulv Renovering og de mange muligheder, der her byder sig for blandt andet polering, slibning, reparation og støbning af terrazzogulv. Derfor er der helt sikkert en behandling, der passer på det gulv, som du har i dit hjem.

Hos Jysk Gulv Renovering slibes overfladen nænsomt med en avanceret diamantslibemaskine og forskellige niveauer helt afhængig af gulvets stand. Herefter poleres gulvet, og der afsluttes med en forsegling, så det er meget nemmere for dig at vedligeholde i fremtiden.