På jagt efter et nyt gulv? Derfor skal du vælge epoxy!

Der kan gå mange overvejelser igennem hovedet, når man skal vælge sit nye gulv. Dels vil man gerne have et flot supplement til huset, dels vil man gerne have et stærkt produkt og dels vil man gerne have, at det hele passer til det budget, man har til rådighed til byggeopgaven.

I denne artikel vil vi opsummere de mange fordele, der er i at få lagt sit nye gulv i det populære epoxy materiale. Et epoxy gulv har nemlig mange gode fordele, som vil sætte flueben i fornævnte bokse om design, kvalitet og pris.

Epoxy fås i flotte design

Et epoxy gulv er et flot gulv. Det skyldes ikke mindst, at gulvet faktisk kan fås i mange flotte farver! Det er et to-komponents-blandingsprodukt, hvilket gør det muligt at mikse gulvet sammen i flotte farver eller med overgange i det. Det er tilmed muligt at få lagt noget glans eller glimmer i gulvet, så det også får den helt rette effekt i rummet.

Hvis du hører, at det ikke er et pænt gulv, er der med andre ord tale om en forkert information, som måske skyldes, at gulvet ikke fandtes i så mange flotte farver, da det blev introduceret for efterhånden længe siden.

Epoxy er stærkt og nemt at vedligeholde

En af de helt store fordele ved gulvet er, at det er uhyre stærkt. Gulvet bruges blandt andet også i showrooms og fitnesscentre, hvor der er store krav til slidstyrken.

Når det kommer til vedligeholdelsen, så er slidstyrken. Denne gør det muligt at anvende alle gængse rengøringsmidler på gulvet, ligesom du kan bruge almindeligt udstyr uden at skulle frygte for ridser eller andet.

Du kan forvente en god pris på gulvtypen

Det at kvaliteten og designet også hænger sammen med prisen gør epoxy gulvet meget attraktivt. Mange firmaer vil kunne lægge gulvet for en helt fair pris, som er lavere end du vil kende det fra mere markedsførte gulvtyper og designgulve. Det er bestemt værd at have med i sine overvejelser.