Modstandsdygtige gulve i topklasse

Et gulv, hvor der hver dag er mange mennesker, der går hen over, og som er udsat for mange forskellige ting, er generelt udsat og har brug for at blive taget hånd om. Det gælder blandt andet gulve i fabriksbygninger eller til maritimt brug på skibe. Maritimt er gulvene udsat for både vind, vejr og forskelligt fodtøj, og i industribygninger er der en stor chance for, at der dagligt bliver kørt maskiner hen over gulvet, ligesom det er mange mennesker, der hver eneste dag betræder gulvet med sikkerhedssko på.

Med et epoxy gulv får man et produkt, der er slidstærkt og kan stå imod de mange forskellige ting, det bliver udsat for. Epoxy fås i flere forskellige udgaver. En klar lak, der kan påføres både træ og beton gør, at gulvet kan bibeholde sit udseende fra før, men få oppet kvaliteten drastisk og dermed blive så slidstærkt, at det sagtens kan holde til mange års brug.

Find den rigtige type epoxymaling

Når du skal behandle gulvet med epoxy, er det vigtigt, at du vælger det korrekte produkt, da der findes flere forskellige udgaver. Noget epoxy er endda beregnet specifikt til vægmaling, så du kan også få gjort de lodrette flader i bygningen mere modstandsdygtige, end de var før.

Det er altid en god idé at brug en primer, før man maler. Det gælder også for epoxymaling. Der er brug for at være påført et materiale før malingen, der gør, at epoxyen kan binde sig til overfladen. Ellers får man ikke det samme ud af epoxybehandlingen, og man kan ikke forvente, at det holder så længe.

Det er vigtigt at malingen kan få luft, og derfor kan man blandt andet købe malerruller og -spartler, der har pigge på sig, så de kan sørge for, at der er gennemtrækning der ventilerer malingen og giver et bedre resultat i sidste ende.