Parketgulv: Derfor skal du vælge det!

Et parketgulv er en klassisk gulvtype, med mange år på bagen, så hvorfor er et parketgulv stadig et godt gulvvalg, det får du her nogle bud på. Har du brug for mere information, kan du læse mere om parketgulve her.

Tag naturen med ind i boligen

Et parketgulv eller et 3-stav gulv, som det også kaldes, er en type trægulv og derfor tager du ved at vælge et parketgulv et stykke af naturen med ind i din bolig. At et parketgulv er et naturprodukt gør også, at der aldrig er to brædder, som vil være helt ens samt at gulvet vil forandre sig med tiden, nogle træsorter vil således blive mørkere med tiden mens andre vil blive lysere. Dette gør, at et trægulv kun bliver flottere med tiden.

Parketgulve findes i mange forskellige træsorter der svinger fra helt lyse træsorter som ask og ahorn til mørke træsorter som valnød og wenge.

Det sikre valg

Et parketgulv er på mange måder et sikkert gulvvalg især hvis du vælger klassiske træsorter så som ask og eg. Et parketgulv i disse to træsorter passer ind overalt og går aldrig af mode, derfor er et gulv af denne type også et godt valg, hvis du går med overvejelser om at sælge din bolig. Det er måske ikke alle der vil elske gulvet, men det vil i hvert fald ikke skræmme nogen væk.

Godt for budgettet

Et parketgulv er ikke det billigste gulv du kan vælge, men vil du gerne have trægulve i dit hjem, så stiller et parketgulv mindre krav til budgettet end et plankegulv, et sildebensgulv eller et skibsplankegulv. Et parketgulv er derfor et godt bud på at få drømmen om et trægulv opfyldt også, hvis budgettet ikke er så stort.

Der er altså mange gode grunde til at vælge et parketgulv, den vigtigste er dog, at det uanset træsorten er smukt at se på.