Mangler du sand til anlægsarbejdet? Tjek hos GrusDirekte.dk

Har du et byggeprojekt kørende, kan du ikke bare smide tilfældigt sand i en betonblanding og regne med, at du får et materiale af synderlig høj kvalitet. Sand antager flere forskellige former, hvor nogle er bedre til visse formål end andre. Et sted, du kan få sand til dine bygge-, anlægs- og havearbejder, er GrusDirekte.dk. Her kan du finde meget forskelligt inden for harpet sand, støbesand og fugesand.

Fug fliser med fugesand – ikke med alt muligt andet

Hvis du lægger fliser, så vil det være sidstnævnte type sand, du skal bruge. Det giver lidt sig selv, da det at fylde op med sand i revnerne mellem fliser kaldes fugning. Fugesands sandkorn er kantede, så de er noget mere tilbøjelige til at lade sig presse sammen end gængse, runde sandkorn som dem, du finder ved strandsand. Med fugesand bliver du sikker på, at fliserne holder sig på deres pladser.

Strandsand til glatførebekæmpelse – harpet sandfyld til fundamenter

Strandsand har dog sin berettigelse andre steder. Glatførebekæmpelse er det oplagt at bruge billigt sand til, der godt kan være strandsand. Har du brug for en sandpude under fundamenter, så vil det være et produkt som harpet sandfyld, du skal finde. Og har du brug for en øget vandafledningsevne omkring rør og olietanke, er det drænsand, der bliver aktuelt. Husk altid at matche sand til opgave.

Tjek udvalg i billigt sand hos GrusDirekte.dk

Er du i tvivl om, hvilken type sand du skal bruge? Så kan du høre en forhandler om, hvad der er det rette valg i dit tilfælde. GrusDirekte.dk er en stor spiller på markedet for sand, muld, kompost, grus, flis og skærver, som kan hjælpe dig i mål med dit køb af sand til anlæg eller byggeri. Prøv at tjekke deres udvalg – så når du allerede langt, hvad angår at skelne de forskellige sandtyper fra hinanden.