Stærk beton armering og asfaltarmering til at modstå slid, vind og vejr

Asfaltens evne til at modstå trækbelastninger er begrænset. Når eksisterende asfalt- eller betonbelægninger er belagt med ny asfalt, vil revner og samlinger meget hurtigt trænge igennem det nye asfaltlag. Dette resulterer normalt i hurtig forringelse af belægningen, især i områder, hvor vand kan trænge ind i belægningsstrukturen. Ved at anvende forstærkning reduceres trækbelastningerne, og reflekterende revner forsinkes eller forhindres endda. Overflade revner forårsaget af f.eks. Froststødning kan også behandles med asfaltarmering.

Der er en række fordele indenfor asfaltarmering til holdbare resultater. Omfattende forskning og langsigtet felterfaring har givet en række krav til effektive armeringsprodukter:

  • Høj trækstyrke
  • Høj stivhed EVA selv under trækningsforhold
  • Ingen skade på produktet ved at installere og overlejre med varm blandingsasfalt
  • Et godt bånd mellem det nye overlæg, armeringen og den gamle belægning
  • Armeringen skal forblive flad under hele byggeprocessen
  • Lav termisk sammentræknings koefficient

Beton armering er med til at forstærke betonkonstruktionen. Du får en stærk forankring i betonkonstruktionen, som har mange års styrke mod slid, vind og vejr. Ved større betonkonstruktioner, kan der indstøbes stålstænger i betonen, som er med til at holde sammen på betonen, og modvirker at der opstår revner i betonen, og kan derfor være med til at give betonen øget levetid, hvilket også er godt for miljøet.