Sådan kan du forbedre dine lagerforhold

Ejer du en virksomhed med et lager? Så er det vigtigt, at du sørger for de rette lagerforhold. Vil du gerne gøre lagerforholdene endnu bedre, men ved du ikke, hvordan du gør dette, bør du læse med videre her. Her finder du gode råd til, hvordan du kan forbedre dine lagerforhold.

Populære varer og varer med en udløbsdato bør placeres forrest

Alle varer på dit lager er naturligvis vigtige. Men der er alligevel nogle varer, som er en smule vigtigere end andre. Der er selvfølgelig tale om de mest populære varer samt varer, der er forsynet med en udløbsdato. Disse varer bør stå forrest, så de er nemme at komme til for alle.

Sørg for et ryddeligt lager

Et rodet lager er aldrig en god idé. Det kan være meget stressende og mindske effektiviteten for dine ansatte eller dig selv. Det er ikke et plus, da det kan betyde, at dine kunder oplever en længere ekspeditionstid. 

Du skal altså sørge for, at lageret altid er ryddeligt. Det kan du blandt andet gøre ved løbende at rydde op og gøre rent. Derudover kan du købe pallereoler, opbevaringskasser m.m., der passer til dine varer.

Få styr på sikkerheden

Lige meget om du har ansatte eller ej, er det vigtigt, at der er styr på sikkerheden på dit lager. Du kan få styr på sikkerheden på flere forskellige måder. 

Eksempelvis kan du købe palleløftere. Palleløftere er en fordel, da de hjælper med at skåne kroppen, så du selv eller dine medarbejdere ikke skal løfte tungt hele tiden. Du kan ydermere købe afmærkningstape til lageret, så det er nemt at finde udgangene i tilfælde af en nødsituation.