Maskiner drevet af el er fremtiden

På en fabrik eller et stort lager er der brug for arbejdsomme maskiner og køretøjer til at sikre en effektiv drift i det daglige arbejde. Her spiller sikkerhed en stor rolle i valget af materiel til afdelinger i en virksomhed. Der findes store krav og regler på området for sikkerhed på arbejdsmarkedet. Der skal tages helt andre hensyn til medarbejderne i dag i forhold til for 20 år siden. Vi er blevet mere opmærksomme på vores helbred og psykiske tilstand. 

Arbejdstilsynet er med til at sikre en høj standard og sikkerhed på arbejdspladser rundt om i det danske land. En elstabler/elløfter er ikke blot en maskine som skal løfte en genstand fra a til b, men her er der ligeså stor fokus på sikkerheden og den generelle drift. 

En elløfter er et arbejdsredskab, som er en form for elstabler. Med en elløfter skal du ikke bruge kræfter på at rokere og transportere læs rundt – elløfteren klarer arbejdsopgaven for dig! 

En el løfter er en kompakt maskine, som effektiviserer arbejdsgangen på lageret, uden at være tonstung. En elløfter er det perfekte redskab til dig, der lige nu anvender en manuel løfter, og gerne vil effektivisere arbejdsbyrden yderligere med en el løfter, så du og dine medarbejdere kan blive aflastet. 

Med en selvkørende elløfter får du en solid maskine, der kan løfte materiel og stable det, så du får bedre plads på gulvet. 

En elløfter har to forlængergafler, så du kan løfte hele paller. Der skal kun en fører til at styre maskinen.