Truck til alle formål

Har din virksomhed fået et akut behov for en truck, til at kunne klare ærterne? Så lej en truck, og få arbejdsopgaven klaret uden problemer.

Når du lejer en truck, slipper du for at smide den helt store investering efter en truck, som du måske kun har et midlertidigt behov for. Du kan leje en truck hos Uniktruck lige så længe som du har behov for det, og helt ned til en enkelt dag.

Uniktruck har et stort udvalg af forskellige truck, og du kan blandt andet finde en reachtruck, en eltruck og flere andre Hyster truck.

Hyster truck – kvalitet for alle pengene

Hyster er et meget anerkendt og eftertragtet mærke indenfor truck. Og det er bestemt heller ikke uden grund, at Hyster har fået så høj status blandt truck førere.

Hyster er et amerikansk mærke, og da de var nogle af de første til at komme på markedet med solide truck, har de altså rigtig mange års erfaring og know how bag sig. Derfor er en Hyster truck både lækker at køre i samtidig med den er robust og kan klare de helt tunge opgaver. Lej en Hyster truck og få kvalitet for alle pengene.

Eltruck – når der skal køres indendørs

Eltruck er ikke kun et grønt alternativ til diesel truck, eltruck er også helt ideel til at køre indendørs, da den ikke udstøder gasser eller anden forurening.

Når man kører med truck indendørs er der meget høje krav til udluftningssystemet, for at der skal bibeholdes et godt indeklima. Med en eltruck behøver du altså ikke bekymre dig om forurening eller dårligt indeklima – sørg blot for at oplade din eltruck, så klarer eltruck uden problemer de tunge læs. Hos uniktruck kan du enten erhverve en fabriksny eltruck eller nøjes med at leje en eltruck for en periode. Tag et kig på deres side, og find den truck, der bedst til dine behov.